Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Μπορεί τώρα το χειμώνα ο ήλιος να μη μας κάνει πολύ συχνά έκδηλη την παρουσία του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο μουντός καιρός θα πρέπει να επηρεάζει και την ψυχολογία σου.

Για να αισθάνεσαι και να δείχνεις λοιπόν λαμπερή και νέα το μυστικό είναι το ρουζ. Ποια απόχρωση όμως είναι αυτή που σου ταιριάζει;

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη ότι όταν βγεις για ψώνια θα κάνεις τη σωστή επιλογή.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
Όσες από εσάς έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα πρέπει να ξέρετε ότι έχετε μεγάλη γκάμα επιλογών. Προτιμήστε τα ρουζ σε μορφή τζελ ή τα ρουζ σε μορφή ιριδίζουσας πούδρας που θα δώσουν λάμψη στα μαγουλάκια σας. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα που θα κάνουν έντονη την αντίθεση με το χρώμα της επιδερμίδα σας και προτιμήστε τα ανοιχτά ροζ, τα ροδακινί και τα κοραλί που θα σας δώσουν την κατάλληλη ποσότητα λάμψης.

Σταρένια επιδερμίδα
Εσείς με τη σταρένια επιδερμίδα προτιμήστε λαμπερές αποχρώσεις που θα σας κάνουν να δείχνετε φρέσκια και νέα. Τα πιο σκούρα κοραλί, η απόχρωση του σάπιο μήλου και τα πιο έντονα ροζ είναι ότι πρέπει για τη δικής ας επιδερμίδα.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα
Οι κυρίες με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα δε θα έπρεπε να φοβούνται να παίξουν με το χρώμα και την υφή. Τα ρουζ σε κρεμώδη υφή και σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του καφέ χαρίζουν αμέσως φρεσκάδα και λάμψη.