​Για να διατηρήσεις τις αφέλειές σου στο στυλ που θα επιλέξεις, σου προτείνουμε τα κατάλληλα σύνεργα.

1. Ηair Spray
«Οι αφέλειες μπορούν εύκολα να λαδώνουν στις άκρες, ειδικά όταν γυμνάζεσαι» λέει ο hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος.
Η λύση Ανασήκωσε όλη τη φράντζα και ψέκασε τα μαλλιά από μέσα με ένα hair spray, για να στεγνώσει τη λιπαρότητα και να χαρίσει περισσότ��ρο όγκο.

2. Ψαλιδάκι για τα Φρύδια
Δε χρειάζεται να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο κάθε λίγο και λιγάκι για να ψαλιδίζεις τις μύτες που μεγάλωσαν. Ένα καλό ψαλιδάκι για μανικιούρ θα κάνει τη δουλειά μια χαρά, αρκεί να μην αφήνεις να περνά πολύς καιρός χωρίς να «κλαδεύεις» τις άκρες.

3. Σίδερο
Μια φράντζα που κάνει μπούκλες δεν είναι καθόλου κολακευτική για την εικόνα σου. Ένα σίδερο ισιώματος μαλλιών θα σε βοηθήσει να διατηρείς τις αφέλειές σου πάντα σε τάξη, ενώ θα σου φανεί χρήσιμο αν το έχεις πάντα μαζί σου και το εφαρμόζεις πριν από ένα ραντεβού στη διάρκεια της ημέρας. Θυμήσου, επίσης, ότι το σίδερο έχει την ιδιότητα να αυξάνει το μήκος της τρίχας καθώς την ισιώνει, προσθέτοντας ακόμη περισσότερους πόντους γοητείας στο στυλ φράντζας που έχεις επιλέξει.

4. Επίπεδη βούρτσα με κοντά δόντια
«Αιχμαλωτίζει» τις τρίχες στο μέτωπο πολύ καλύτερα από μια χτένα ή μια στρογγυλή βούρτσα και διατηρεί όλο το μήκος της φράντζας σου σε πλήρη φόρμα.

5. Πιστολάκι στεγνώματος
Όπως ισχύει και για όλο το υπόλοιπο μαλλί σου, έτσι και στις αφέλειές σου η έντονη θερμότητα που βγαίνει από τα πιστολάκια τα ξηραίνει. Γι’ αυτό προτίμησε να στρώνεις τη φράντζα σου χρησιμοποιώντας το ειδικό στόμιο και την ένδειξη θερμοκρασίας στο μεσαίο.