Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Κάθε χρόνο κορίτσια βάζετε ένα εκατομμύριο στόχους για να βελτιώσετε τη ζωή σας τη νέα χρονιά. Να χάσετε κιλά, να μοιάσετε στην Emma Stone, να μην ξαναφάτε γλυκά. Και δυστυχώς όλοι αυτοί οι στόχοι ξεχνιούνται μετά από δύο εβδομάδες και τελικά δεν επιτυγχάνετε κανέναν.

Φέτος λοιπόν σας έχουμε μερικούς στόχους για να είστε όλο το χρόνο όμορφες και λαμπερές.

Πειραματιστείτε με το χρώμα

Νομίζετε ότι το καθημερινό σας μακιγιάζ είναι βαρετό; Σπάστε τη μονοτονία δοκιμάζοντας τολμηρές αποχρώσεις στα χείλη και τα μάγουλά σας και δε θα το μετανιώσετε.

Κοιμηθείτε περισσότερο

Ο ύπνος τρέφει τα μωρά λέει ο λαός και όχι τυχαία. Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες αφού η έλλειψη ύπνου οδηγεί στο να παίρνετε πιο εύκολα κιλά και καταστρέφει εντελώς το δέρμα σας.
Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντηλιακή κρέμα, αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε μια μέρα και να συνειδητοποιήσετε ότι η επιδερμίδα σας έχει γίνει ξηρή και τραχιά, τότε να μην ξεχνάτε ποτέ την αντηλιακή σας κρέμα.

Πλένετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ

Ποτέ, μα ποτέ μην κοιμάστε χωρίς ��α έχετε βγάλει το μακιγιάζ σας. Αν δυσκολεύεστε να κάνετε το ντεμακιγιάζ λίγο πριν πέσετε για ύπνο, φροντίστε να βγάζετε το μακιγιάζ λίγο πριν από το δείπνο.

Κορίτσια οργανωθείτε

Τη νέα χρονιά βάλτε μια τάξη στα προϊόντα μακιγιάζ σας. Πετάξτε ότι έχει λήξει ή έχει ξεραθεί και τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας για να μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα.

Δώστε στα μαλλιά σας τον όγκο που τους αξίζει

Για μπούκλες με ένταση και όγκο καλό είναι δύο φορές την εβδομάδα να κάνετε μια ενυδατική μάσκα, ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένα και να μην σπάνε.

Πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο

Κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες καλό είναι να επισκέπτεστε την κομμώτριά σας γ��α ένα κουρεματάκι στα μαλλιά. Αποφεύγετε έτσι την ψαλίδα, τα σπασμένα μαλλιά και στην πραγματικότητα διευκολύνετε να μαλλιά σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Αποκτήστε τα φρύδια που σας ταιριάζουν

Αποφύγετε τις τάσεις της μόδας στα φρύδια, αν δεν σας ταιριάζουν. Συμβουλευτείτε την αισθητικό σας και προτιμήστε ένα πιο φυσικό look.

Γίνετε μια τέλεια μακιγιέζ

Φέτος φροντίστε να γίνεται μια τέλεια make up artist, φροντίζοντας να τελειοποιήσετε τον τύπο του μακιγιάζ που σας ταιριάζει, όπως το smoky eye ή το μάτι της γάτας.