Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Έχετε λίγα μαλλιά και λεπτή τρίχα; Δεν έχουν τα μαλλάκια σας όγκο και έχετε πάντα ένα βαρετό χτένισμα; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε έξυπνα tricks για να δείχνουν τα μαλλιά σας πιο πυκνά.

Αποκτήστε αφέλειες
Αν η τρίχα σας είναι λεπτή δοκιμάστε να κάνετε αφέλειες για να δείχνουν πιο πολλά τα μαλλιά σας. Για πιο extreme, τύπους, δοκιμάστε να βάψετε μια τούφα κάτω από τις αφέλειες σε μια απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα από αυτή των υπόλοιπων μαλλιών και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Μην το παρακάνετε με το φιλάρισμα
Όταν πάτε στο κομμωτήριο πείτε στην κομμώτριά σας να κόψει τα μαλλιά σας στο εσωτερικό μισό πόντο πιο κοντά α��ό αυτά στο εξωτερικό. Αυτό θα δώσει όγκο. Μην αφήνετε την κομμώτριά σας να χρησιμοποιεί ξυράφι γιατί καταστρέφονται οι άκρες.

Κάντε ανταύγειες
Οι ανταύγειες είναι ένας ακόμα καλός τρόπος για να δείχνουν τα μαλλιά σας πιο πυκνά. Αφού δημιουργεί μια ψευδαίσθηση πυκνότητας.

Κρατήστε το μήκος των μαλλιών σας πάνω από τους ώμους
Όταν τα μαλλιά σας αγγίξουν τους ώμους σας τότε σπάνε πιο εύκολα και δείχνουν πιο λεπτά. Προτιμήστε λοιπόν τα κοντά καρέ και τα μαλλιά σας θα έχουν όγκο.

Βάλτε αφρό
Ο αφρός δίνει όγκο στα μαλλιά από τις ρίζες και μάλιστα χωρίς να κολλάνε τα μαλλιά σας. Αποφύγετε τα ζελέ και τις κρέμες που βαραίνουν τα μαλλιά.

Με προσοχή το πιστολάκι
Μην υποβάλλετε τα μαλλιά σας σε μεγαλύτερη ταλαιπωρία από ότι χρειάζεται. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά κατά 80% και μετά στεγνώστε τα εντελώς με το πιστολάκι ανασηκώνοντας τις ρίζες και μαλακώνοντας τις άκρες.

Βάλτε extensions
Αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά πυκνά στις ρίζες και πιο λεπτά στις άκρες, μια καλή λύση είναι να δοκιμάσετε τα extensions που δίνουν όγκο στο λεπτό.