Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο νέος χρόνος μπήκε, οπότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ σας, να πετάξετε τα δεκάδες προϊόντα περιποίησης προσώπου και να κρατήσετε μόνο έξι που είναι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

Αγοράστε ένα προϊόν φωτεινότητας (primer)
Το primer είναι ένα προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εύκολα και έχει απίθανα αποτελέσματα. Φωτίζει το πρόσωπό σας αμέσως και σας δείχνει φρέσκια και λαμπερή. Βάλτε τη σωστή ποσότητα και σε δευτερόλεπτα κανείς δε θα μπορεί να καταλάβει ότι έχετε κοιμηθεί μόνο τρεις ώρες.

Τονίστε τα μάτια σας
Αν είστε πολυάσχολη και έχετε χρόνο να τονίσετε μόνο ένα μέρος του προσώπου σας, τότε επικεντρωθείτε στα μάτια σας. Αγοράστε μια κασετίνα με σκιές που έχουν και ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις, προσέχοντας οι μισές να είναι ματ και οι άλλες μισές ιριδίζουσες. Δώστε επίσης προσοχή και στα πινελάκια σας και θα είστε άψογη.

Προτιμήστε ένα eyeliner σε υγρή μορφή
Το ρετρό είναι μόδα, όπως και τα γατίσια μάτια, οπότε όταν πάτε να αγοράσετε eyeliner, προτιμήστε ένα σε υγρή μορφή για να μπορέσετε να κάνετε πιο εύκολα τη γραμμή στο μάτι σας.

Μεγαλώστε τις βλεφαρίδες σας
Αν το παρακάνατε στις γιορτές με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και την πολλή μάσκαρα, μη στεναχωριέστε και δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε την αγαπημ��νη σας μάσκαρα, περιμένοντας να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες σας, Κατά τη διάρκεια της ημέρας απλώστε μια ενυδατική κρέμα στις βλεφαρίδες σας και να είστε σίγουρες ότι θα δυναμώσουν.

Αγοράστε ένα νέο foundation
Τα νέα foundation χαρίζουν λάμψη στο λεπτό. Περιέχουν συστατικά που επιτρέπουν να απλώνεται εύκολα, να κρύβει τις ατέλειες και να δείχνετε λαμπερή και όμορφη.