Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Η νούμερο ένα σειρά αυτή τη στιγμή παγκοσμίως είναι το «Game of thrones»!

Στη βαθμολογία του πιο αξιόπιστου site του διαδικτύου, IMBD, έχει καταφέρει να περάσει τη βαθμολογία 9/10 μεταξύ εκατομμυρίων ψήφων!! Πέρα από το concept που μας αρέσει λατρεύουμε και τις όμορφες και ξεχωριστές πρωταγωνίστριες του!!

Θες να μοιάσεις στην Khaleesi;;

Ακόμα και αν δεν έχεις το χάρισμά της να περνάς μέσα από τη φωτιά και να είσαι «δράκοντας», μπορείς να αντιγράψεις τα μαλλιά της..

kalisio.jpg
Άσε κάτω τα μαλλιά σου. Εάν είναι σγουρά ακόμα καλύτερα, διαφορετικά, χρησιμοποίησε μια πρέσα ή ρόλεϊ για να γίνουν ελαφρώς σγουρά. Στη συνέχεια, πιάσε μια τούφα από τη μια πλευρά και μια από την άλλη και κάντες πλεξούδα.

game2.jpg
Αυτό μπορείτε να το κάνετε και σε άλλα τουφάκια, αν σας αρέσουν πολύ οι πλεξούδες!!!Ελαφρύ μακιγιάζ και. δεν απέχεται πολύ από την Khaleesi!

Παρόμοιο είναι το χτένισμα της Βασίλισσας. Μακριά σγουρά αλα βάγκ μπούκλες μαλλιά με πλεξουδάκια στο πλάι. Μπορείτε, αν δε σας αρέσουν οι πλεξούδες, να τα πιάσετε απλώς δεξιά και αριστερά.
game1.jpg
game.jpg

Για κάτι πιο wow υπερπαραγωγή δοκιμάστε αυτό το extreme look της Sansa!! Πολλές τούφες πιασμένες στην κορυφή της κεφαλής για να μοιάζετε με…μέλουσσα Βασίλισσα!!
game3.jpg