​Επιμέλεια: Bεργιώτη Χριστίνα

Βρήκατε τι θα βάλετε, και «κολλάτε» στο πως θα βαφτείτε ανήμερα των Χριστουγέννων;

Το star.gr σας έχει τη λύση! Ρωτήσαμε την make up artist Κάλλια Σαρρή, ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για τις γιορτινές μέρες, και μας πρότεινε την τελευταία λέξη της μόδας!

Λέγεται Vampi Style, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, και φυσικά είναι το απόλυτα εορταστικό μακιγιάζ.Bima1.jpg


ΣΤΟ VIDEO η Κάλλια Σαρρή μας δείχνει βήμα βήμα πώς θα βαφτούμε τις γιορτινές αυτές μέρες!

Εσείς, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη διαδικασία όπως τη βλέπετε στο video, και το σίγουρο είναι πως στο τέλος θα λάμψετε.

Κύρια χαρακτηριστικά του VAMPI STYLE είναι ο φυσικός τόνος στα μάτια, και τα πολύ έντονα χείλη.

Στα μάτια, προτιμήστε τόνους του καφέ, ώστε να υπάρχει μια φυσικότητα στο βλέμμα. Για να το κάνετε πιο έντονο και σαγηνευτικό, βάλτε πολύ έντονη μάσκαρα.

Bima 2.jpg
Στα χείλη τώρα, κύριο χαρακτηριστικό του μακιγιάζ είναι το έντονο και σκούρο κραγιόν.

Ιδανικά χρώματα; Το κόκκινο, το σκούρο μωβ και το μελιτζανί. Επίσης, θα μπορούσατε να βάλετε και σκούρο καφέ, που είναι τελευταία λέξη της μόδας φέτος.

Καλό είναι να δοκιμάσετε και τα τέσσερα παραπάνω χρώματα ώστε να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο γενικότερο look σας.

6.jpg
Πώς συνδυάζεται το εν λόγω μακιγιάζ; με μια πολύ ωραία pony tail, που θα σας αναδείξει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα χείλη και το κραγιόν σας.

Για την Πρωτοχρονιά, η Κάλλια Σαρρή και το star.gr θα σας έχει έτοιμη άλλη πρόταση για το μακιγιάζ σας ώστε η εμφάνιση σας, να μείνει αξέχαστη σ΄αυτές τις γιορτές!