​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Μια συνταγή κρέμας που έχει περάσει από γιαγιά σε εγγονή και εδώ που τα λέμε είναι καταπληκτική.

Τι χρειάζεστε:

20 γρ. βούτυρο κακάο
20 ml φυτική γλυκερίνη
20 γρ. μελισσοκέρι σε κομματάκια (λευκό ή κίτρινο)
60 ml αμυγδαλέλαιο
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο νεραντζιάς
60 ml ανθόνερο
Σε μπεν μαρί βάζετε το βούτυρο κακάο, το κερί μέλισσας και το αμυγδαλέλαιο.
Ζεσταίνετε το ροδόνερο και ανακατεύετε με τη γλυκερίνη.

Tα ανακατεύετε για λίγα λεπτά όλα μαζί και περιμένετε να κρυώσουν.

Στη συνέχεια μεταφέρετε την κρέμα σε δυο βαζάκια.

Τώρα που είναι χειμώνας καλύτερα να τα τοποθετήσετε στο ψυγείο σας.