Ξεκινά η δίκη του «τυφλού» της Δάφνης που νάρκωσε και βίασε 22χρονη

Η κοπέλα τον βοηθούσε στο σπίτι και την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του

Δείτε τι είχε ισχυριστεί πέρσι ο 53χρονος για όσα κατειγορείται στην εκπομπή Τατιάνα Live

 

Στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα αναβιώσει σήμερα η φρικιαστική υπόθεση της Δάφνης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο με προβλήματα όρασης, ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε, κράτησε παράνομα και βίασε 22χρονη φοιτήτρια που τον βοηθούσε στο σπίτι του.

Ο 53χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας και πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την όρασή του, δεν του επιτρέπουν να κάνει τα όσα κατηγορείται.

Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2017, όταν και ήρθε στο φως η ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, η μαρτυρία της 22χρονης για όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου είχε προκαλέσει σοκ.

Η κοπέλα είχε βρεθεί δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη από τους αστυνομικούς που είχαν πάει στο διαμέρισμα της Δάφνης να την αναζητήσουν, μετά από καταγγελία της οικογένειάς της που την αναζητούσε για μέρες.

Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο κολαστήριο της 22χρονης έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, γυμνή και δεμένη πάνω στο κρεβάτι του 53χρονου. Ο ίδιος μάλιστα είχε καλωδιώσει όλο το διαμέρισμα, τοποθετώντας κάμερες παντού, με τις οποίες κατέγραφε τις αρρωστημένες του πράξεις.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε, καλυμμένη με ένα σεντόνι και υποβασταζόμενη στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος της επιτέθηκε, της έδωσε αναισθητικό και στη συνέχεια τη βίασε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top