«Πήγα να γλιτώσω το ένα και σκότωσα το άλλο»

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που σκότωσε το αγοράκι στην Πάτρα

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από την τραγωδία που σημειώθηκε την Τετάρτη στην παραλία Πατρών, όταν ένα ΙΧ χτύπησε και σκότωσε ένα τετράχρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με το The Best ο μικρούλης μαζί με τον επτάχρονο ξάδελφό του και άλλα δύο παιδάκια από τη γειτονιά περπατούσαν στον δρόμο και πήγαιναν στο μίνι μάρκετ.

Ξαφνικά, σε μια στιγμή απροσεξίας το τετράχρονο αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του ΙΧ. Το παιδάκι εκτινάχθηκε από τη σύγκρουση και κατέληξε δίπλα από ένα σταθμευμένο όχημα, να αιμορραγεί ακατάπαυστα.

Ιδιώτης γιατρός έσπευσε κοντά του, αλλά η αιμορραγία ήταν μεγάλη. Ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τραγική φιγούρα ο οδηγός του ΙΧ που σε κατάσταση σοκ καθόταν έξω από το αυτοκίνητό του και μονολογούσε: «πήγα να φυλάξω το ένα και χτύπησα το άλλο».

Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι γονείς του παιδιού, βλέποντας το κορμάκι του να κείτεται στην άκρη του δρόμου σπάραξαν, με τη μητέρα να ουρλιάζει σε βοήθεια.

Λίγο αργότερα, στο Καραμανδάνειο, πατέρας και μάνα κατέρρευσαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο άγγελός τους είναι νεκρός. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε το κακό και κόπηκε το νήμα της ζωής του μικρού τους, ενώ δεν μπορούσαν να διανοηθούν πώς θα συνεχίσουν τη ζωή τους με το βάρος της απώλειάς του.

Το ζευγάρι μένει στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα ακόμα κοριτσάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top