Ανθρωποκτονία στη Μύκονο: Ο γνωστός εργολάβος και η καλλονή "δόλωμα"

Tο χρονικό μιας περίεργης υπόθεσης

Στα  χέρια της αστυνομίας βρίσκεται γνωστός εργολάβος ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Μύκονο, με φερόμενη ως συνεργό καλλονή που χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα» μέσω Facebook.

Η υπόθεση πάει πίσω στις αρχές του 2015. Ο τότε 35χρονος εργολάβος που είναι γνωστός στο νησί, εργολάβος δέχεται επίθεση από 2 αδέρφια που ζουν και εργάζονται στη Μύκονο. Το θύμα τους κατονομάζει, εντοπίζονται και συλλαμβάνονται.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους ο ένας αδελφός έχοντας αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ταξιδεύει από τη Μύκονο στην Αθήνα ώστε να γνωρίσει από κοντά μια γοητευτική γυναίκα. Το κινητό του είναι απενεργοποιημένο και κανείς δε γνωρίζει κάτι.

Μετά τη δήλωση εξαφάνισής του, οι αστυνομικοί εντοπίζουν την κοπέλα από το προφίλ της στο Facebook. Η ίδια αρνείται πεισματικά την εμπλοκή της αλλά η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκαλύπτει συνομιλίες της με τον αγνοούμενο και τον εργολάβο και μάλιστα την ίδια ημέρα.

Στις 13 Ιουνίου εκδόθηκαν τα εντάλματα συλλήψεως και την περασμένη Κυριακή ο εργολάβος και η φερόμενη ως συνεργός του συνελήφθησαν σε Μύκονο και Αθήνα με δυο επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για δολοφονία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top