Ο Πύρρος Δήμας μιλά για τον θάνατο της συζύγου του

«Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει»

Λίγες μόλις μέρες μετά το τελευταίο αντίο που είπε στη σύντροφο της ζωής του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ο Πύρρος Δήμας, έσφιξε τα δόντια, μάζεψε τα κομμάτια του, σήκωσε τα βάρη του πένθους του και ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν στη δύσκολη στιγμή με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Θρηνεί η οικογένεια του Πύρρου Δήμα - Ποια ήταν η σύζυγος του χρυσού Ολυμπιονίκη

Το τελευταίο αντίο στην Αναστασία Δήμα - Συντετριμμένοι ο Πύρρος και τα παιδιά τους

To συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του Πύρρου Δήμα πριν φύγει από τη ζωή

 «Αγαπητοί φίλοι», γράφει ο Πύρρος Δήμας, «δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου».

«Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ήταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι», αναφέρει στο μήνυμά του.

Όπως γράφει μάλιστα η ίδια θα ήθελε να ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά για την ευγένεια και την καλοσύνη που έδειξαν και για χάρη της το κάνει εκείνος και τα παιδιά τους.

«Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Στο Νοσοκομείο “Γιώργος Γεννηματάς”, στον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και την ομάδα του.

Στον όμιλο «Υγεία», στον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, την Ευαγγελία Ραζή και την Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της, τον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα.

Στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο.

Στην Αμερική, τις οικογένειες του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και του Τέντι και της Ντέμπι Δημητριάδη», γράφει και καταλήγει:

«Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημιοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία. Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει.

Να είστε όλοι καλά.

Πύρρος, Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νικόλας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top