Επεισόδια στο Σύνταγμα: «Ντροπή προδότες» - Νεαρός έκανε ντου στη Βουλή

Προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την έξοδο των αυτοκινήτων των βουλευτών

Πρώτη δημοσίευση 23:09

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα, όταν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας μια ομάδα 15-20 ατόμων  με σημαίες διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία φωνάζοντας "Ντροπή" και "Προδότες". Ξαφνικά ένας νεαρός κατάφερε να αιφνιδιάσει τη φρουρά, πέρασε εντός της Βουλής κι άρχισε να τρέχει προς το περιστύλιο που βρίσκονται οι κάμερες, όπως μεταδίδει ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του του Δελτίου Ειδήσεων του STAR, Αντώνης Αντωνόπουλος.

Αμέσως έκλεισαν οι πόρτες, ενώ ταυτόχρονα ακινητοποιήθηκε ο νεαρός, ο οποίος οδηγήθηκε φρουρούμενος στο φυλάκιο της Βασιλίσσης Σοφίας. Την ίδια στιγμή τα άτομα που διαδήλωναν παρέμεναν απέξω παρεμποδίζοντας την έξοδο των αυτοκινήτων των βουλευτών. Πληροφορίες λένε πως οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν βουλευτές και πως τελικά κατάφεραν να απομακρυνθούν με τη βοήθεια δυνάμεων των ΜΑΤ. 

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το όνομα της ΠΓΔΜ όταν ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να εισέλθει στη Βουλή από πλαϊνή είσοδο και οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν. Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων κι έγινε χρήση χημικών. Ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε ελαφρά.

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας

Διεγράφη ο Δημήτρης Καμμένος από την ΚΟ - Ψήφισε «Ναι» στην πρόταση μομφής

«Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία» - Έλληνες όλων των ηλικιών έξω από τη Βουλή

Οι πολίτες αντιδρούν στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το ονοματολογικό των Σκοπίων. Το βράδυ του Σαββάτου, 153 βουλευτές καταψήφισαν την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, καθώς υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top