Ράκος η σύντροφος του δικηγόρου από τη Λαμία – Τον υποστηρίζει η κόρη της

Ο 69χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγονάκια του

Ράκος είναι η επί 16 χρόνια σύντροφος του 69χρονου δικηγόρου από τη Λαμία ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 7χρονη εγγονή του.

Ωστόσο η κόρη της συντρόφου του η οποία μεγάλωσε μαζί του και τον γνωρίζει από την παιδική της ηλικία, κρατά εντελώς διαφορετική στάση, τον υποστηρίζει και επιμένει πως αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο κοριτσάκι, έδειξε ότι είχε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου.

Ωστόσο η υπόθεση στο ιατροδικαστικό κομμάτι δεν έχει «κλείσει» 100% καθώς αναμένεται να εξεταστούν κι άλλα μέλη της οικογένειας εκτός από τα δυο ανήλικα παιδάκια.

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ.. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!»

 

Συντετριμμένη μετά την ιατροδικαστική εξέταση, η σύντροφος του πρώην δικηγόρου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ότι μετά τις αποκαλύψεις αισθάνεται «κομμάτια»:

«Μην τον ξαναπείς σύντροφό μου. Δεν είναι σύντροφός μου. Πάει.. τελείωσε. Πώς τον έβαλα στο σπίτι μου, πώς ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο. Δε μπορώ.. δε μπορώ να το πιστέψω (…)Αν το είχα υποψιαστεί θα ήμουν η πρώτη που θα πήγαινα να το καταγγείλλω. Γιατί μιλούσε αγνά, μιλούσε για τον θεό… Μπορούσα να πιστέψω κάτι τέτοιο; Ότι ήταν τέτοιος ηθοποιός;»

Όπως είπε η σύντροφός του, αν κάτι έπεφτε στην αντίληψή της «θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια. Δε θα με ένοιαζε τίποτα και ας πήγαινα φυλακή. Τέλος…τέλος… τέλος».

«Αισθάνομαι κομμάτια. Δεν έχω λόγια να σας πω πώς νιώθω. Πώς μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο στην εγγονή του;» αναρωτήθηκε.

ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ: «ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ»

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κόρη της συντρόφου του 69χρονου δικηγόρου ήταν κατηγορηματική:

«Εγώ αυτό το πράγμα δεν το πιστεύω με τίποτα. Τον γνωρίζω από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχω μείνει πολλές φορές μόνη μου μαζί του. Δεν υπήρχε περίπτωση να με αγγίξει ποτέ. Μου μιλούσε για το Θεό, κάναμε συζητήσεις δεν το πιστεύω με τίποτα. Δεν ξέρω και πού βρίσκεται η μικρή».

Όπως είπε, «θα πάρω τη δικογραφία να τη μελετήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρω ότι δε θα το αντέξει αυτό εκεί μέσα. Δε θα το αντέξει. Δεν το πιστεύω με τίποτα. Αν υπήρχε μια μικρή πιθανότητα εγώ η ίδια θα έλεγα να τον πάνε μέσα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει κάνει κάτι τέτοιο».

Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρότερη είχε τύχει με τον 69χρονο να κοιμηθεί μαζί του στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου όταν είχαν πάει οι δυο τους στη Θεσσαλονίκη (εκείνος για δουλειές κι εκείνη για να βγάλει διαβατήριο):

«Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο. Είχαμε μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο στο ίδιο δωμάτιο. Δεν έγινε τίποτα απολύτως!Αυτός μεγάλωνε τα παιδιά, τους μαγείρευε, έφερνε λεφτά στο σπίτι. Προσπαθούσε για το καλύτερο. Πιστεύω πως έφταιγαν οι συνθήκες υγιεινής. Απ’ ότι άκουσα η μικρή είχε ουρολοίμωξη».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top