Μητρόπολη Αθηνών: «Λύγισε» ο Ομπράντοβιτς για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του μέχρι τις 13.30

«Λύγισε» ο Ομπράντοβιτς για τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Πρώτη δημοσίευση 13-06-2018 13:46

 

Από τους πρώτους που έδωσαν το παρών στη Μητρόπολη Αθηνών, νωρίς το πρωί, για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε ακόμη: Tο τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είπε πως «ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας μου», ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και ξέσπασε σε λυγμούς.

* Σε λυγμούς ξέσπασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

«Δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, γι’ αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Δεν φθάνουν τα λόγια για να πω αυτό που αισθάνομαι. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού» είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

* Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη Μητρόπολη Αθηνών

Ο Ομπράντοβιτς έφυγε για το αεροδρόμιο λίγο πριν τις 9 το πρωί καθώς το βράδυ η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Τόφας στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 89 ετών, θα εκτίθεται για λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Παύλο Γιαννακόπουλο θα ψαλεί το μεσημέρι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top