Ζάκυνθος: «Δεν μπορούσε να βλέπει τα παιδιά να ζουν έτσι»

«Ήταν συννεφιασμένος, μου έλεγε συνέχεια ότι είμαστε συνένοχοι»

Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου Αλέξη, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο, γιατί κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο και τα ανήλικα αδέλφια του.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον τελευταίο καιρό το παιδί της ήταν πολύ προβληματισμένο και έδειχνε να τον απασχολεί κάτι σοβαρό.

«Τον ρωτούσα κάθε μέρα, “Αλέξη μου τι έχεις;”, αλλά δεν μου έλεγε ποτέ», είπε.

Η ίδια περιέγραψε τον πρώην σύζυγό της ως έναν βάρβαρο άνθρωπο που τους δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και απειλούσε κατά καιρούς την ίδια και τα παιδιά της ότι θα τους σκοτώσει με καραμπίνα.

«Τέτοιο παιδί σαν τον Αλέξη μου δεν υπάρχει στον κόσμο. Μου δίνει κουράγιο αυτός μέσα από τη φυλακή. Γιατί να χαραμίσει τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο; Το έκανε για τα παιδάκια, αλλά γιατί έφτασε μέχρι εκεί», αναρωτήθηκε με λυγμούς η μητέρα του νεαρού και συνέχισε:

«Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαστε συνένοχοι… Του έλεγα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πως ό,τι και να έχουμε κάνει εκείνος τα κουκουλώνει, πληρώνει και βγαίνει λάδι. Έβλεπε την κατάσταση στο σπίτι και δεν μπορούσε να βλέπει τα παιδιά να ζουν έτσι, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσει μέχρι εκεί».

Όπως είπε και η ίδια είχε τις υποψίες της για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων αδελφών του 26χρονο, γιατί είχε κάνει τα ίδια και στον γιο της. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όλοι οι συγχωριανοί του τον φοβούνται και γι’ αυτό δε μιλάει κανείς.

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Πέρασε πολλά από αυτόν τον άνθρωπο. Υποφέραμε, δεν είχαμε ψωμί να φάμε και πήγαινα και έπαιρνα από τη γειτόνισσα. Το παιδί μου είναι πολύ βασανισμένο. Τον τελευταίο καιρό πήγαινε συνέχεια στα παιδιά και του έλεγα να μην πηγαίνει. “Μαμά λυπάμαι τα παιδιά” που έλεγε συνέχεια», είπε η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top