Εξοργίζει η μητέρα στη Λέρο: «Δεν κάναμε και κάτι κακό»

Ζήτησαν να μην καλυφθούν τα πρόσωπά τους κατά τη μεταφορά τους στον Εισαγγελέα

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα φέρεται να είπε η κατηγορούμενη στον εισαγγελέα της Κω κατά την απολογία της, δηλώνοντας ότι δεν πίστευαν εκείνη και ο σύζυγός της ότι έκαναν κάτι κακό όταν κακοποιούσαν σεξουαλικά τον 23χρονο γιο και τη 14χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, Εμμανουήλ Χατζηάμαλλο, η κατηγορούμενη είναι χαμηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου και δεν έχει αντιληφθεί ακόμα το μέγεθος του κακουργήματός της.

Σημείωσε πως η ίδια πιστεύει ότι έκανε κάτι που δεν έπρεπε να το ξέρει ο γείτονας, κάτι που δεν ήταν σωστό, αλλά όχι κάτι κακό ή εγκληματικό.

Η μητέρα, φέρεται να ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι φοβόταν τον σύζυγό της γι’ αυτό και συμμετείχε στις αρρωστημένες αυτές πράξεις. Ομολόγησε επίσης ότι υπήρξε ασέλγεια σε βάρος του 24χρονου γιου της, υπό την καθοδήγηση του συζύγου της και ότι χάιδευε σε σημεία του σώματός της την 14χρονη κόρη της, ενώ αρνήθηκε ότι έχει ίδια ασελγήσει σε βάρος του 10χρονου γιου της.

Απόδειξη του ότι ούτε εκείνη, ούτε ο πατέρας συνειδητοποιούν τι έχουν κάνει, είναι το γεγονός ότι ζήτησαν και οι δύο να μεταφερθούν από το αστυνομικό τμήμα στο γραφείο του εισαγγελέα με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Σήμερα, ο 24χρονος γιος του ζευγαριού που πάσχει από νοητική υστέρηση, πέρασε το γραφείο το ανακριτή, στον οποίο και εξιστόρησε με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κόλαση που ζούσε, αναφερόμενος τόσο στο ξύλο, όσο και στην σεξουαλική κακοποίηση στην οποία υποβαλλόταν από τους γονείς του.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος, όσο και τα αδέλφια του υποβλήθηκαν την Παρασκευή σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν υποστεί.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του ξυλοκοπούσε κι εκείνον άγρια, όμως όπως είπε δεν τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Είπε επίσης ότι και η μητέρα του είναι θύμα σε αυτήν την υπόθεση και πως ο πατέρας του είναι ένας εγκληματίας με τον οποίο δε θέλει να έχει καμιά σχέση.

Στην Κω τέλος έχει φτάσει κλιμάκιο από το Χαμόγελο του Παιδιού που θα παραλάβει την 14χρονη και τον 10χρονο και θα τους φιλοξενήσει σε κάποιον ξενώνα στην Αθήνα, ελπίζοντας να καταφέρει να γιατρέψει τις αμέτρητες πληγές στην ψυχή τους.

 

Δείτε  το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top