Μαφία αντικαρκινικών φαρμάκων: Προφυλακίστηκε η 44χρονη γιατρός - «Με απειλούσαν»

«Εκβίαζαν -ακόμα και με όπλο- εμένα και τον σύζυγό μου» υποστήριξε στην πολύωρη απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 44χρονη γιατρός η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα μεταπώλησης πανάκριβων αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η γιατρός του νοσοκομείου, υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία της ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα και πως δε γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, αν και παραδέχτηκε πως προχώρησε σε 86 συνταγογραφήσεις οι οποίες δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου, αρνείται κατηγορηματικά πως έλαβε ανταλλάγματα για τις πράξεις της αυτές.

ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

 

Η 44χρονη γιατρός η οποία είχε εξαφανιστεί από τις αρχές Μαϊου όταν «έσκασε» το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού από άτομο που την είχε μετατρέψει σε «άβουλο και πειθήνιο όργανό του».

Μάλιστα αναφέει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της αλλά και για τη ζωή του συζύγου της, ακόμα και με όπλο.

Όπως υποστήριξε, όλα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα για να προχωρήσει στις παράνομες συνταγογραφήσεις. Οι απειλές όμως συνεχίζονταν και έτσι αποφάσισε να εξαφανιστεί για να χάσει τα ίχνη της το πρόσωπο που την εκβίαζε, το οποίο δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κατηγορουμένων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής της θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή των παράνομων αντικαρκινικών και εκτιμούν πως η ανάκριση πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων που η 44χρονη συνταγογράφησε.

Η 44χρονη γιατρός συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top