Κηδεία Χάρρυ Κλυνν: Υποβασταζόμενη η σύντροφός του

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας

Πρώτη δημοσίευση: 25-05-2018 12:00

Το τελευταίο «αντίο» είπαν φίλοι και συγγενείς στον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Κυριακή. 

Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη έφθασε στην εκκλησία η σύντροφος της ζωής του, η σύζυγος του Χαρίκλεια και η κόρη τους.

 

Διαβάστε επίσης: Χάρρυ Κλυνν: Η ζωή του γνωστού κωμικού ηθοποιού

Στις 10.30 το πρωί μεταφέρθηκε η σορός του αξέχαστου κωμικού ηθοποιού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό και ο ενταφιασμός θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας γέμισε από στεφάνια γνωστών Ελλήνων που χαιρετούν για πάντα τον αγαπημένο τους Χάρρυ Κλυνν. 

Όταν βγήκε η σορός του Χάρρυ Κλυνν από την εκκλησία, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρήματα και φώναζε: «Αθάνατος!». Ακόμα, ακουγόταν η ποντιακή λύρα.​

 

Στην κηδεία βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Μάρκος Σεφερλής με τη γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε πολιτικά ενεργός ακόμη και κατά τις περιόδους που δεν συμμετείχε σε κάποιον επίσημο θεσμό. Χαρακτηριστική είναι η εμπλοκή του στο θέμα της Ποντιακής ομογένειας, στης οποίας το επίσημο κίνημα προέδρευε, καθώς και η γνωστή του πολιτική σάτιρα.

Στην πιο πρόσφατη πολιτική του δράση, μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015, υπήρξε θερμός υποστηρικτής της, δια μέσου των αναρτήσεων κυρίως πολιτικών άρθρων του στο προσωπικό του ιστολόγιο, στα οποία εξέφραζε την σκληρή κριτική αντίθεσή του στις κυβερνήσεις των δύο πρώτων μνημονίων.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία

Ο Αλέξης Τσίπρας συλλυπείται τη χήρα του Χάρρυ Κλυνν και την κόρη του

Λάκης Λαζόπουλος

Μάρκος Σεφερλής

Έλενα Τσαβαλιά, Μάρκος Σεφερλής

Παναγιώτης Ψωμιάδης

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top