Tροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τα πρώτα λόγια του οδηγού – Σοκαρισμένη η 9χρονη κόρη του

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες όταν το αυτοκίνητο του 44χρονου καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του οχήματος που το πρωί της Πέμπτης καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Το δυστύχημα συνέβη στις 8:20 το πρωί. Ο 44χρονος οδηγός του ΙΧ βρισκόταν επί της οδού Παπανδρέου. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 9χρονη κόρη του. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε επάνω στη Στάση Γυμναστήριο. Εκεί συνέθλιψε τον 73χρονο Κωνσταντίνο Ζάτα ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο. Έκανε τη βόλτα του όπως κάθε πρωί.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως ο 44χρονος και η 9χρονη κόρη του δε φορούσαν ζώνη. 

Η 9χρονη αν και σοκαρισμένη είναι καλά στην υγεία της. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Ζητά να φύγει γρήγορα από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σχολείο της.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Ο 44χρονος άνδρας που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δε θυμάται τίποτα:

«Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου» φέρεται να είπε ο 44χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάταγμα στον ώμο.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – «ΦΩΝΑΖΕ “ΜΠΑΜΠΑ, ΜΠΑΜΠΑ” ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ»

 

Σε κατάσταση σοκ είναι και η 9χρονη κόρη του οδηγού. Όταν συνέβη το δυστύχημα, τη βρήκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου να είναι σε κατάσταση πανικού και να κλαίει. Στο τιμόνι βρισκόταν ο πατέρας της αναίσθητος.

«Μέσα στο αμάξι έχει καπνούς, ανοίγω την πόρτα και βλέπω το κοριτσάκι έκλαιγε, φώναζε “μπαμπά, μπαμπά”. Το πήρα αγκαλιά, το έφερα εδώ. Του έδωσα νεράκι…. Έκλαιγε! Ο πατέρας σε άθλια κατάσταση. Τον έσωσε η ζώνη. Δεν έλεγε τίποτα ο πατέρας. Ήταν αναίσθητος όταν πήρα εγώ το κοριτσάκι» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Αφού συνήλθε, ο οδηγός τα είχε «χάσει»:¨

«Τον ρωτήσαμε “όλα καλά;; Η κόρη σας είναι το κοριτσάκι;” Και εκεί λέει “ποια κόρη μου;” Μετά από ένα τέταρτο λέει “ποια κόρη μου;;;” Τα είχε χάσει και αυτός», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

 

Η σύζυγος του 44χρονου οδηγού και μητέρα της 9χρονης, μιλώντας στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, υποστηρίζει πως πατέρας και κόρη είναι σε κατάσταση σοκ.

«Μου λέει (ο σύζυγος) δεν ξέρω τι έχει γίνει, δε θυμάμαι τίποτα μου λεει. Η κόρη είναι ταραγμένη. Είδε τον πατέρα με αίμα. Πώς να μην είναι! Δεν μιλάει. Λέει καλύτερα να είχα μείνει σπίτι. Να μην είχα πάει σχολείο. Νιώθει και αυτή ότι έφταιγε... Λυπάμαι που έγινε αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top