Μεταμόρφωση: Το θύμα εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολώνα

Το παιδί που τραυματίστηκε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και δε φορούσε ζώνη - Πρώτη ανάρτηση: 08:44

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο το σενάριο της εμπλοκής κι άλλου αυτοκινήτου στο τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση που είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν, ανάμεσά τους και ένα παιδί. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το θύμα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολώνα της στάσης και δεν ανέπνεε, ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν αναίσθητος με αίματα στο κεφάλι.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πηγές της Τροχαίας και πρόσθεσαν:

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση».

Όσον αφορά στον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ το 9χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο διακομίστηκε στο "Παίδων Αγλαΐα Κυριακού". Σύμφωνα μάλιστα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το παιδί δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. 

Όλα έγιναν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης . Το ΙΧ έπεσε πάνω στην στάση με μεγάλη ταχύτητα, όπου περίμεναν αρκετοί άνθρωποι για να πάνε στη δουλειά τους. 

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν τέσσερα άτομα.

(H στάση στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση - φώτο από google maps)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top