Kαλλιθέα: Άγρια επίθεση στον φύλακα του πάρκου Δαβάκη – Τον χτύπησαν στο κεφάλι με καρέκλα

Εικόνες σοκ - Γεμάτος αίματα μετά το χτύπημα

Άγιο είχε ο φύλακας του πάρκου Δαβάκη στην Καλλιθέα μετά την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (22 Μαΐου) από αγνώστους, επειδή τους ζήτησε να φύγουν από το πάρκο.

(Πηγή φωτογραφιών kallitheaonline.gr)

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ. Ο φύλακας ζήτησε από κάποια άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι να αποχωρήσουν ώστε να κλειδώσει.

Επειδή δεν ήθελαν να φύγουν, τον πλησίασαν από πίσω και του έφεραν μια καρέκλα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αιμορραγεί.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο  θαμώνες αλλά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.

Ο φύλακας που είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού, χαρακτηρίζει τα άτομα που του επιτέθηκαν ως «παιδιά που όλοι γνωρίζουν πως δεν είναι πολύ εντάξει στον χώρο αυτό».

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

 

Πληροφορίες του kallitheaonline.gr, αναφέρουν πως ο φύλακας ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς γλίτωσε τον θάνατο για λίγα εκατοστά.

Πριν μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα στον δήμο Αλίμου όπου εργαζόταν έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση κατά την οποία δέχθηκε μόσχευμα στο κρανίο. Αν το χτύπημα το οποίο δέχθηκε εχθές ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο φύλακας θα ήταν νεκρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top