Βουβός θρήνος στην κηδεία της 45χρονης στα Τρίκαλα

Ακούγονταν μόνο τα κλάματα των παιδιών της

Βουβά τα κλάματα χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αγία Μονή Τρικάλων για την 45χρονη Βάια Γκανιά, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τον σύζυγό της.

Μέσα στο ναό επικρατούσε μια ανατριχιαστική ησυχία. Το μόνο που ακουγόταν ήταν το κλάμα των γονιών και των παιδιών της που μέσα σε μια στιγμή έχασαν όλον τον κόσμο.

"Έκλαιγε η μάνα της, ο πατέρας της, τα παιδιά της, αλλά δεν μιλούσε κανείς άλλος. Βουβά τα κλάματα... Ήταν μια τραγική στιγμή, δεν πέθανε από φυσιολογικό θάνατο η Βάια. Δεν το χωράει το μυαλό μας αυτό που συνέβη, ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε", είπε στο star.gr γειτόνισσα του ζευγαριού. 

Κανείς στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στο χωριό τους. Η γειτονιά όπου κατοικούσε το ζευγάρι σαν να ερήμωσε, το σπίτι όπου ο 50χρονος έσφαξε τη σύζυγό του με 60 μαχαιριές μπροστά στα μάτια του μικρού του γιου και του εγγονού του έχει σφαλισμένα παράθυρα και πόρτες.

Πλέον δεν ακούγονται παιδικές φωνές, αλλά ούτε και οι άγριοι καυγάδες του ζευγαριού που αναστάτωναν κάθε τόσο τη γειτονιά.

Η μεγάλη κόρη της 45χρονης έχει αναλάβει τώρα και τα μικρότερα αδέλφια της, τη 14χρονη αδελφή της και τον μόλις 3,5 ετών αδελφό της, ο οποίος είδε με τα μάτια του την μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ειδικοί παιδοψυχολόγοι παρακολουθούν τα δύο μικρά παιδιά, προσπαθώντας να επουλώσουν τις πληγές που κατάφερε ο 50χρονος και στις δικές τους ψυχές.

Ο 50χρονος δράστης πάλι, εμφανίστηκε χθες στον εισαγγελέα συντετριμμένος από το κακό που έκανε στη σύζυγό του. Υποστήριξε ότι θόλωσε, καθώς η 45χρονη του μίλησε με μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα και τη σκότωσε.

Αύριο θα απολογηθεί στον εισαγγελέα κι εκεί θα περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή του φονικού που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top