Τώρα ζητούν συγγνώμη από τον Μπουτάρη

Τηλεφώνησαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης οι συλληφθέντες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Μπουτάρη επιχείρησαν να έχουν τουλάχιστον οι δύο από τους κατηγορούμενους για την επίθεση εναντίον του, ώστε να ελαφρύνουν τη θέση τους ενόψει και της σημερινή δίκης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους συλληφθέντες επικοινώνησαν μέσω των δικηγόρων τους με το γραφείο του δημάρχου, ζητώντας να μιλήσουν μαζί του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι μετέφεραν τις προτάσεις τους στους συνεργάτες του.

Ο δικηγόρος του 17χρονου φέρεται να εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη, λέγοντας ότι ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη από τον κ. Μπουτάρη.

Επίσης ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων που θα δικαστούν σήμερα επικοινώνησε με τον γραφείο του δημάρχου και πρότεινε να πληρώσει για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του Γιάννη Μπουτάρη.

Πηγές που πρόσκεινται στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης δήλωσαν ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό και πως ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει, καθώς το αυτοκίνητο είναι περιουσία του δήμου.

«Ας απευθυνθεί στον δήμο, ας το πληρώσει κι ας κρίνει το δικαστήριο εάν αυτή η πράξη του μπορεί να συνεκτιμηθεί κατά την έκδοση της ετυμηγορίας», φέρεται να δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους συλληφθέντες είναι μέλος της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, αν και η οικογένειά του αρνείται κάθε συμμετοχή του στο συγκεκριμένο κόμμα.

Επίσης, ένας από τους δύο 20χρονου που θα δικαστεί σήμερα είναι μέλος συλλόγου Τάε Κβο Ντο στην περιοχή της Νεάπολη, ενώ ο πατέρας που προπηλακίζει τον Γιάννη Μπουτάρη, κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του μένει στην περιοχή του Κορδελιού και τις τελευταίες μέρες έχει σβήσει αρκετές προηγούμενες αναρτήσεις του, οι οποίες ενδεχομένως να τον έφερναν σε δύσκολη θέση.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top