Ζάκυνθος: Ο Λαγανάς "γυρίζει την πλάτη" στους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες

Προσπαθούν να βάλουν φρένο στον αλκοτουρισμό

Το μοντέλο των Βορειοευρωπαίων νεαρών τουριστών και κυρίως των Άγγλων,  που πίνουν μέχρι τελικής πτώσης,  κυκλοφορούν ημίγυμνοι και σωριάζονται αναίσθητοι στους δρόμους των νησιών μας, φαίνεται πως τελειώνει για τα καλά.

Όπως μας λέει επιχειρηματίας στο Λαγανά της Ζακύνθου , προκειμένου να  μπλοκάρει τις... ορδές των νεαρών Άγγλων, που για να περάσουν καλά πρέπει να γίνουν λιώμα, έκλεισε το παραλιακό κλαμπ που διατηρούσε και πήρε δραστικά μέτρα στο ξενοδοχείο του.

Να σβήσουν από το  ιστορικό τους, αυτές τις εικόνες, επιχειρούν και οι φορείς του τουρισμού στα Μάλια της Κρήτης.

Την ώρα που οι επιχειρηματίες του τουρισμού στα Μάλια το Λαγανά και το Φαληράκι προσπαθούν να βάλουν φρένο στον αλκοτουρισμό, όπως τον αποκαλούν, Άγγλοι οι οποίοι κάνουν διακοπές στη χώρα μας,  δηλώνουν πως συμφωνούν μ' αυτή την προσπάθεια και πως υπάρχει καλός και κακός τουρισμός για μια χώρα

Βγαίνοντας .εκτός συνόρων, βλέπουμε κι άλλες... πληγωμένες περιοχές απ΄αυτό το είδος τουριστών, όπως το Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας, το οποίο περνά σε πιο ριζικές λύσεις. Τσουχτερά πρόστιμα, που φτάνουν έως και τις... 3000 ευρώ,  περιμένουν τους τουρίστες που  ξεφεύγουν !

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top