«Ματωμένο bachelor»: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 35χρονου στην Κρήτη

Πριν τέσσερα χρόνια είχε χαθεί η ξαδέλφη του σε τροχαίο

Ασήκωτο είναι το βάρος από το πένθος που έπεσε πάνω στην οικογένεια του 35χρονου Μανώλη Τσεπίση, ο οποίος έχασε τη ζωή του με δύο ακόμα φίλους του στο δυστύχημα με το ταχύπλοο στα Σφακιά.

Όπως είπε ο θείος του νεαρού, πριν από τέσσερα χρόνια και ο ίδιος είχε χάσει την κόρη του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν την χτύπησε μοτοσικλέτα στο Ρέθυμνο.

«Ο Μανώλης αγαπούσε πολύ της ξαδελφούλα του. Είναι το δεύτερο κακό που χτυπά την οικογένειά μας και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ο Μανώλης ήταν πολύ αγαπητός γιατί ήταν άντρας, ντόμπρος και φιλότιμος. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου Κρητικού», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο θείος του.

Όπως τόνισε τα παιδιά είχαν πάει για να γιορτάσουν με έναν φίλο τους που πρόκειται να παντρευτεί. Ήταν αρκετά σκοτεινά γιατί δεν είχε φεγγάρι, ενώ όπως αποδείχθηκε τα παιδιά δεν χρησιμοποιούσαν τον πλοηγό. Η περιοχή είναι αρκετά επικίνδυνη, καθώς έχει αρκετές ξέρες κι έτσι το κακό δεν άργησε να γίνει.

Συγκλονισμένη και η θεία των δύο αδελφών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

«Ήταν οδοντίατροι, πολύ καλά παιδιά από πολύ καλή και δεμένη οικογένεια. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό το κακό που μας βρήκε», είπε.

Την ίδια ώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ο 31χρονος, ο οποίος θα γινόταν κουμπάρος στο γάμο του φίλου τους.

Ο νεαρός που ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έχοντας τις αισθήσεις του, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στη σπονδυλική στήλη.

Δε γνωρίζει τίποτα για τον θάνατο των φίλων του και είναι αποκλεισμένος από μέσα πληροφόρησης, ώστε να διαφυλαχτεί η ψυχολογική και συναισθηματική του ηρεμία και να μην επιβαρυνθεί η υγεία του.

Ο Ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία στις σωρούς των άτυχων νέων στο πόρισμά του αναφέρει ως αιτία θανάτου για τα δύο αδέλφια,  τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχαν, ενώ για τον 35χρονο την αιμορραγική καταπληξία λόγω κακώσεων στα σπλάχνα της κοιλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top