Με ποδήλατα θα περιπολούν οι αστυνομικοί σε Χίο και Μυτιλήνη

Οι αστυνομικοί θα δίνουν πληροφορίες και στους τουρίστες

Αστυνομικοί-ποδηλάτες σε Χίο και Μυτιλήνη

Ανέβηκαν στα ποδήλατα και ξεκίνησαν τις περιπολίες αστυνομικοί σε Χίο και Μυτιλήνη. Με αθλητική εμφάνιση και τα απαραίτητα αξεσουάρ για το ποδήλατο, έπιασαν δουλειά και μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων. 

Η εμφανής αστυνόμευση, όπως ονομάζεται από την ΕΛ.ΛΑΣ είναι ένα νέο σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης τοπικών ζητημάτων και προβλημάτων, που έχει ως σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και των τουριστών. Στόχος του σχεδίου είναι επίσης, να αυξηθεί το αίσθημα  ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για τα καθήκοντα των αστυνομικών που θα λάβουν μέρος στις περιπολίες με τα ποδήλατα:

-Η εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες και τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού, όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

-Η συνεργασία και συνδρομή σε άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας ή άλλους φορείς, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος και να διευκολύνονται οι επισκέπτες των περιοχών αυτών.

-Η ανάλογη επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αποτελεσματική ανταπόκριση στη διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top