Μάνα 16χρονης Στέλλας: «Οι γιατροί ασχολήθηκαν με το παιδί μου όταν άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα»

Ξέσπασαν οι γονείς της κοπέλας που "έφυγε" από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το 2011 στην Κρήτη, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε β’ βαθμό

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 16χρονης Στέλλας κατά την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων. To κορίτσι "έφυγε" από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Οι γονείς της Στέλλας ξεσπούν 7 χρόνια μετά από το «μαύρο» Πάσχα του 2011. Από την ημέρα που έσβησε για πάντα το χαμόγελο της κορούλας τους.

«Την είχαν σε ένα φορείο στο διάδρομο. Ήταν πρησμένη παντού και στο κεφάλι και σ' όλο της το σώμα. Δεν αντιλήφθηκαν την κατάσταση γιατί δεν ήταν εκεί. Δεν ενδιαφέρθηκαν για το παιδί μου!» λέει ο πατέρας της Στέλλας.

Στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από αμέλεια οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί

Παρόντες σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων ήταν και συνάδελφοι των δυο ειδικευόμενων γιατρών που τότε υπηρετούσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.  Πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως, με αναστολή.

 «Άδικα κατηγορούνται οι γιατροί, γίνονται σάκος του μποξ κλπ»

«Ντροπή σας, ντροπή σας» ξεσπά η μάνα της Στέλλας.

Κατά την κατάθεσή της, η μητέρα της 16χρονης Στέλλας, ξέσπασε σε κλάματα. Θυμήθηκε τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο.

«Από τις πέντε παρά τέταρτο ως τις εννιά παρά τέταρτο κανείς δεν την εξέταζε. Οι γιατροί ασχολήθηκαν μαζί της στις εννιά παρά τέταρτο όταν ήδη είχε αρχίσει να βγάζει αφρούς από το στόμα. Άρχισα να ουρλιάζω “χάνω το παιδί μου”!»

Ένοχοι είχαν κριθεί πρωτοδίκως:

ο 28χρονος συνοδός της Στέλλας για την κατηγορία βιασμού με κάθειρξη 7 ετών

και ο 20χρονος (σήμερα) φίλος της, επίσης για βιασμό , ο οποίος εκτίει την ποινή του παρέχοντας κοινωνική εργασία.

«Ήταν άριστη μαθήτρια, του 18. Οι καθηγητές της την αγαπούσαν, δεν ήταν από τα παιδιά που βγαίνουν και πίνουν. Δεν ήταν συνηθισμένη» είπε η μητέρα της.

Η δίκη διεκόπη για αύριο, οπότε και θα καταθέσουν και οι υπόλοιποι μάρτυρες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top