Δικηγόρος Τούρκου: «Αν τα κινητά των Ελλήνων είναι καθαρά, θα ελευθερωθούν»

Ο δικηγόρος του Τούρκου Χουσείν Σιραγκεζέν τόνισε πως υπάρχει και τρίτο κινητό

Ο δικηγόρος του Χουσείν Σιραγκεζέν που συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές στις Καστανιές, δήλωσε πως η τουκική πλευρά είναι ευχαριστημένη από τους χειρισμούς της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, αιτιολόγησε την παράνομη είσοδό του Τούρκου δημοτικού υπαλλήλου στο ελληνικό έδαφος, λέγοντας πως «Ήταν οδηγός και δεν ήξερε το τελωνείο. Έχει δέντρα. Πρόκειται για δάσος».

Σχετικά με τους δύο Έλληνες που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο δικηγόρος αποκάλυψε πως έχουν ερευνηθεί τα προσωπικά τους κινητά, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο, το οποίο είναι υπό διερεύνηση.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι Κούκλατζης και Μητρετώδης άργησαν να δώσουν τους κωδικούς για να ανοίξει το τρίτο τηλέφωνο, το οποίο τελικά άνοιξε την περασμένη εβδομάδα.

«Πιστεύω ότι αν είναι καθαρό, θα τους αφήσουν», ανέφερε ο δικηγόρος, εξηγώντας ότι «δεν υπάρχει άλλη κατηγορία, αν είναι καθαρό το τηλέφωνο, θα τους αφήσουν ελεύθερους».

Εξήγησε ότι η τουρκική δικονομία δεν έχει διαφορά από την ελληνική, ενώ κληθείς να απαντήσει τι θα γίνει αν ο Ερντογάν θέλει να κρατήσει τους δύο Έλληνες μέχρι τις εκλογές, ξεκαθάρισε ότι η υπόθεσή τους δεν είναι πολιτική, αλλά νομική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top