Με μαγιό, βουτιές και σούβλισμα γιόρτασαν την Πρωτομαγιά σε Αθήνα και Ναύπλιο

«Τρελό» μποτιλιάρισμα στην παραλιακή από τους εκδρομείς – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με διαφορετικό τρόπο γιορτάστηκε από τους πολίτες η Πρωτομαγιά στη χώρα μας.

Εκτός από εκείνους που έδωσαν δυναμικό «παρών» στις πορείες και τις συγκεντρώσεις που είχαν διοργανωθεί σήμερα, υπήρξαν και κάποιοι άλλοι που προτίμησαν να εκμεταλλευτούν την ημέρα για να κάνουν τις βόλτες τους.

Λίγο οι καλοκαιρία, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες που «θυμίζουν» καλοκαίρι και οι παραλίες της Αττικής πλημμύρισαν από κόσμο.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η παραλιακή γέμισε από εκδρομείς της Πρωτομαγιάς με αποτέλεσμα κάποιες ώρες να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ σε πολλές παραλίες δεν έπεφτε… «καρφίτσα».

 

ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ

 

Στο Ναύπλιο, ο Δήμος επέλεξε την παραλία της Καραθώνας για να γιορτάσει την Πρωτομαγιά παραδοσιακά στην ύπαιθρο. Δημότες και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και η παραλία της Καραθώνας γέμισε από μικρούς και μεγάλους.

Ο ζεστός ανοιξιάτικος καιρός, η θάλασσα, η μουσική, ο χορός και το κέφι ήταν τα βασικά συστατικά του  λαϊκού γλεντιού που στήθηκε.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι τολμηροί που βούτηξαν στα γαλανά νερά της ήρεμης σαν λάδι θάλασσας.

ΟΙ… ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

 

Υπήρξαν τέλος και κάποιοι άλλοι που έδωσαν «το παρών» στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε για ακόμα μια Πρωτομαγιά ο Δήμος Γλυφάδας και περιελάμβανε ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων (αντικών) και συναυλία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη γιόρτασαν την Πρωτομαγιά του 2018 με τη «2η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας».

Στην έκθεση υπήρχαν και αυτοκίνητα γνωστών πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top