Το δολοφονικό κουαρτέτο της Κύπρου

Πάθος για τη χλιδάτη ζωή και τη διασκέδαση χωρίς όρια στα κλαμπ της Αγίας Νάπας είχαν τα δύο ετεροθαλή αδέλφια

Πάθος για τη χλιδάτη ζωή και τη διασκέδαση χωρίς όρια στα κλαμπ της Αγίας Νάπας είχαν τα δύο ετεροθαλή αδέλφια τα οποία κατηγορούνται για το διπλό φονικό στην Κύπρο. Μάλιστα ο ένας φωτογραφιζόταν με τους Celebrities  που πήγαιναν για εμφανίσεις στο νησί.

Δύο ετεροθαλείς αδελφοί, η σύντροφος του ενός και ένας κοινός τους φίλος, είναι το δολοφονικό κουαρτέτο της Κύπρου. Σχεδίασαν και εκτέλεσαν ένα αιμοσταγές σχέδιο, που μόνον ο Χιτσκοκ θα μπορούσε να σκηνοθετήσει.

Ο 33χρονος Λοϊζος ο οποίος κατέσφαξε το πλούσιο ζευγάρι είχε ονειρευτεί τη μεγάλη ζωή. Για αυτό είχε βάλει στόχο το χρηματοκιβώτιο που είχαν στο σπίτι τους ο καθηγητής και η σύζυγός του. Αλώστε είχε δεσμούς με ανθρώπους της showbiz στα κοσμοπολίτικα μπαρ της Αγίας Νάπας. Εδώ τον βλέπετε, σε σέλφι φωτογραφία, με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον σόουμαν Τάσο Ποτσέπη, γνωστό ως "αγάπη μόνο", η οποία δημοσιεύθηκε σε κυπριακά μέσα.Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια φωτογραφίζονταν συχνά μαζί στα κλαμπ της Κύπρου.

 

Δείπνο θανάτου πριν το μακελειό

Ο 33χρονος Λοϊζος ήξερε ότι υπήρχε χρηματοκιβώτιο στη μεζονέτα. Το είχε δει στην κρεβατοκάμαρα όταν έκανε εργασίες στο σπίτι.

Για να πετύχει τη χλιδάτη ζωή ζήτησε  τη βοήθεια της 22χρονης συντρόφου του Σάρας, του ετεροθαλούς αδελφού του Λευτέρη και του κολλητού του φίλου  Ξενοφώντα. Η αιμοσταγής συμμορία μόλις είχε συσταθεί. Ο 33χρονος μοίρασε τους ρόλους και συγκάλεσε δείπνο θανάτου την παραμονή του μακελειού. «Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουμε» τους είπε και κανένας δεν έφερε αντίρρηση.

Η νύχτα της σφαγής

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο 33χρονος Λοϊζος μπαίνει στη βίλα από το παράθυρο της κουζίνας που είχε ο ίδιος τοποθετήσει και ξέρει πως ανοίγει.  Ανεβαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Η άτυχη γυναίκα τον βλέπει αλλά δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Την κατακρεουργεί   με ένα μαχαίρι. Ο σύζυγός της πετάγεται και προσπαθεί να σταματήσει το μακελάρη. Μάταια. Δέχεται πάνω από 25 μαχαιριές και σωριάζεται στο πάτωμα νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.

 

Ο Λοϊζος αμέσως μετά πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του ζευγαριού, τον σηκώνει από το κρεβάτι και με την απειλή του μαχαιριού τον αναγκάζει να κατέβει στο ισόγειο και να ανοίξει την πόρτα της κουζίνας. Έξω περιμένει ο 22χρονος συνεργός του Ξενοφώντας με ένα σάλι στο κεφάλι. Κλειδώνουν τον μικρό στο υπόγειο και ψάχνουν το σπίτι για το χρυσό χρηματοκιβώτιο. Δεν το βρίσκουν όμως. Αρπάζουν το πορτοφόλι του καθηγητή, τις πιστωτικές κάρτες και ότι μετρητά βρίσκουν και φεύγουν.

Τα αναπάντητά ερωτήματα;

Γιατί οι δράστες άφησαν πίσω τους τα ματωμένα παπούτσια και το ξίφος;

Γιατί ο 33χρονος άφησε τη ματωμένη πιτζάμα στο σπίτι;

Γιατί έγραφε  σε σημειωματάρια λεπτομερώς τι έπρεπε να κάνει;

Γιατί δεν λειτούργησε ο συναγερμός στη μεζονέτα του ζευγαριού;

Που είναι το πορτοφόλι και οι κάρτες του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top