Πάρτι με ναύτες, σειρήνες και θεούς του Ολύμπου: 177 swingers κάνουν όργια στην Κρήτη

Πενθήμερο πάρτι χλιδής με ανταλλαγή συντρόφων

177 swingers από όλο τον κόσμο έχουν δώσει ραντεβού στην Κρήτη για ένα πενθήμερο πάρτι οργίων με ανταλλαγή συντρόφων και όχι μόνο.

Γοργόνες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, θεοί του ολύμπου και ναύτες απολαμβάνουν το τελευταίο 24ωρο τις ….ερωτικές και προκλητικές τους διαθέσεις σε ξενοδοχείο της Κρήτης το οποίο έχουν μετατρέψει σε «ροζ παράδεισο».

«Εχθές ήρθαν και θα φύγουν 3 του μήνα .Είναι γύρω στα 177 δωμάτια, που σημαίνει ότι τόσα είναι και τα ζευγάρια  177.Είναι ελευθέρα άτομα , κάνουν ζευγάρια μεταξύ τους, μετά υπάρχει και ένα play room στο οποίο μαζεύονται όλοι μαζί κάτω και κάνουν διάφορα παιχνίδια, έχει αλυσίδες τα πάντα .Έχουν κάθε μέρα πάρτι που έχει να κάνει με το σεξ» δήλωσε υπάλληλος του ξενοδοχείου στο Star.

Τα θεματικά αυτά πάρτι, όπως το «Ναύτες και σειρήνες « ή το «Glow nights» θα ξεχειλίζουν από ερωτισμό. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Οι προτιμήσεις τους αποτελούν … διαταγή αφού πληρώνουν όσο όσο.

«Υπάρχουν κάποιοι που έχουν πολλά χρήματα και κάνουν μεγάλο τζίρο και 15.000 σε μια βραδιά» προσθέτει στο Star η υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Η διαμονή τους θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο κοστίζει 1.150 ευρώ και η σουίτα 1.850. Οι swingers προέρχονται από 58 χώρες και θα μείνουν  για 5 μέρες στο νησί και συγκεκριμένα στη Σταλίδα ενώ το ταξίδι τους το διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα club ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων που έχει έδρα την Ολλανδία.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top