Ισόβια στη γυναίκα αράχνη που παγίδευσε μέσω Facebook τον ενεχυροδανειστή Γιώργο Κοτσιλίδη

Τον σκότωσαν οι 3 συνεργοί της

Ισόβια επέβαλλε το Εφετείο στην αποκαλούμενη γυναίκα αράχνη η οποία φέρεται να παγίδευσε μέσω Facebook τον 30χρονο ενεχυροδανειστή ώστε οι 3 συνεργοί της να τον ληστέψουν και να σκοτώσουν. Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας που παραλλήλισε την υπόθεση με αυτή της δολοφονίας του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Διαβάστε επίσης: Μετανιωμένη εμφανίστηκε η γυναίκα-αράχνη για τη δολοφονία του ενεχυροδανειστή – Ξεσπά η μητέρα της στο Star

Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς κατηγορούμενων ξέσπασαν κατά της Δικαιοσύνης. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ξέσπασαν και κατά της οικογένειας του θύματος

Λίγο μακρύτερα, οι μαυροφορεμένοι γονείς του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, έφευγαν συγκρατώντας με αξιοπρέπεια τα δάκρυά τους:

Τον παγίδευσε μέσω Facebook

Τέσσερις κατηγορούμενοι, ισάριθμες φορές ισόβια και 12 χρόνια για όλους. Κανένα ελαφρυντικό, είπε το δικαστήριο. Η 28χρονη γυναίκα αράχνη, φέρεται να ήταν το δόλωμα που μέσω Facebook έκλεισε ραντεβού με τον νεαρό άνδρα ώστε οι συνεργοί της να μπουν στο σπίτι και να κλέψουν σχεδόν 140.000 ευρώ και 2 κιλά χρυσαφικά.

Η 27χρονη έκλεισε ραντεβού στον Γιώργο Κοτσιλίδη και του υποσχέθηκε μια συνάντηση γεμάτη πάθος.. Όταν μπήκε όμως στο σπίτι του άνοιξε την πόρτα και στους δολοφόνους του.

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας

«Είναι ευθύνη της πολιτείας. Το Σαββατοκύριακο κηδεύτηκε στην Άνδρο ο επιχειρηματίας από την Κηφισιά. Το αστυνομικό δελτίο λέει ότι αποφυλακισθέντες τέτοιου τύπου έπιασαν δουλειά ...είμαι υποχρεωμένος να πω ότι πρέπει να απορριφθούν ένα προς ένα τα ελαφρυντικά».

Σε πρώτο βαθμό στη νεαρή γυναίκα είχε αναγνωριστεί ελαφρυντικό και η ποινή της ήταν μειωμένη στα 22 χρόνια. Παρέμενε όμως για ελάχιστο χρόνο στις φυλακές πατώντας πάνω στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για όσους έχουν αναπηρία άνω του 80 %.  Σήμερα όμως η Δικαιοσύνη την έστειλε πίσω στις φυλακές.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top