Ποιους βλέπουν πίσω από την εκτέλεση του "Μπούμπη" οι αστυνομικοί

Ενέδρα θανάτου για τον «Μπούμπη»

Στον χώρο της νύχτας αναζητούν την άκρη του νήματος για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιώργου Λίτσα οι Αστυνομικοί. Μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου διαταράχθηκε η ισορροπία λένε και κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν.

Οι  αστυνομικοί ερευνούν εάν η  σχέση με τη δολοφονία Στεφανάκου και δύο ακόμη εκτελέσεις που έγιναν διαδοχικά.

Τον Απρίλιο του 2016 δολοφονείται στον Άλιμο ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης. Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του. Ένα χρόνο μετά εκτελεστές σκοτώνουν  τον Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά έξω από το σχο0λείο του γιου του. Λίτσας και Γρίβας στο παρελθόν ήταν στην ίδια ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2018 εκτελείται ο Βασίλης Στεφανάκος στο Χαϊδάρι. Με τον Γρίβα ήταν αντίπαλοι. Το βράδυ της Πέμπτης προστέθηκε η εκτέλεση του Γιώργου Λίτσα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εαν τον τελευταίο καιρό είχε συμμαχήσει με τον Βασίλη Στεφανάκο και αν η δολοφονία του είναι πράξη αντεκδίκησης.

 

ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ "ΜΠΟΥΜΠΗ"

 

Οι δολοφόνοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 45χρονο Γιώργο Λίτσα.  Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι συγγενών του πολύ κοντά στην Πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Έντεκα κάλυκες βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο.

 

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ

 

Και το 2016 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας του Γιώργου Λίτσα σε εστιατόριο στους Αγίους Αναργύρους. Οι δράστες είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ, ενώ μέσα βρίσκονταν και παιδιά. Στη νύχτα τον αποκαλούσαν "Μπούμπη" ή "Μπου". Το όνομα του  είχε εμπλακεί σε δικογραφίες για νονούς της νύχτας, αλλά και σε ληστεία σε Τράπεζας στην Αλόννησο.

 

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων στην περιοχή ερευνούν οι αστυνομικοί για να συγκεντρώσουν στοιχεία για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τον τρόπο που κινήθηκαν. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κινητό τηλέφωνο ή όπλο επάνω στον 45χρονο ή στο αυτοκίνητό του. Κάτι που τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top