Επενδύσεις εκατομμυρίων σε 5άστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Υπολογίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν πάνω από 100 πολυτελή ξενοδοχεία

Εντυπωσιακή είναι αυτή τη χρονιά η δημιουργία νέων πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Παρά την οικονομική κρίση γίνονται επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ που δίνουν δουλειά σε εκατοντάδες νέους ανέργους .Τα περισσότερα δίνουν πακέτα προσφορών στους Έλληνες για τις διακοπές τους.

Η φετινή χρονιά είναι η χρονιά των νέων πεντάστερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν πάνω από 100 πολυτελή ξενοδοχεία.

Επενδύσεις που θα ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες σε δύσκολους καιρούς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νέου πολυτελούς  ξενοδοχείου στην Κέρκυρα που ανοίγει τον Μάιο και η κατασκευή του ξεπέρασε τα 110 εκατομμύρια ευρώ και ήδη ξεπουλάει στο διαδίκτυο.

Τα νέα πεντάστερα ξενοδοχεία βγάζουν προσφορές σε πακέτα διακοπών σε προσιτές τιμές για την Ελληνική Οικογένεια. Όπως στη Σαντορίνη που θεωρείται ένας ακριβός προορισμός.

Τα περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία επενδύουν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως σπα. Ακόμα και ο Έλληνας επιλέγει τις διακοπές του θέλοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο για να νιώσει βασιλιάς έστω και για μια εβδομάδα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top