Πυρετός προσφορών για οικογενειακές διακοπές σε μεγάλα ελληνικά resort

Τα μυστικά γα φθηνές τιμές

Ελκυστικά οικογενειακά πακέτα διακοπών για το καλοκαίρι στους Έλληνες προσφέρουν οι ξενοδόχοι σε μεγάλα resort. Όσο  πιο νωρίς κλειστούν τα πακέτα τόσο πιο γενναίες είναι οι εκπτώσεις που φθάνουν ακόμα και  το πενήντα τοις εκατό.

Οι Έλληνες αρχίζουν και υιοθετούν την τακτική των ξένων τουριστών. Να κλείνουν από τώρα τα  πακέτα διακοπών τους κυρίως σε all inclusive ξενοδοχεία, σε τιμές που συμφέρει την ελληνική οικογένεια.

Οι τιμές στα οικογενειακά πακέτα διακοπών για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ξεκινούν ακόμα και από  100 ευρώ  την ημέρα.

Τα μυστικά για φθηνές διακοπές σε ελληνικά resorts

Όσο πιο νωρίς  κλείσει μια οικογένεια τις διακοπές της για το καλοκαίρι , τόσο καλύτερη τιμή θα πάρει. Το μυστικό λένε οι ξενοδόχοι είναι η αναζήτηση μέσω διαδικτύου. Εκεί κάποιος μπορεί να συγκρίνει τις τιμές στα ξενοδοχεία που θέλει και  να πάρει την καλύτερη προσφορά. Αν προπληρώσει το πενήντα τοις εκατό της διαμονής θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση Έχει όμως την επιλογή να κάνει την κράτηση ακόμα και χωρίς προκαταβολή.

Στα περισσότερα νησιά τα μεγάλα ξενοδοχεία αυτή  τη στιγμή προσφέρουν έκπτωση 20 τοις εκατό στα οικογενειακά πακέτα διακοπών για Ιούλιο και Αύγουστο σε τιμές που ξεκινούν από 60 ευρώ.

Οι Έλληνες αν και βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου,   κάνουν  ήδη έρευνα αγοράς για να πάρουν την τιμή που τους συμφέρει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές .

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top