Παπάς με γουδοχέρι: «Δεν έχω πελατεία αλλά όποιος έρχεται τον κάνω καλά»

Αμετανόητος είναι ο παπα Χρήστος με το μεταλλικό γουδοχέρι

«Δεν έχω πελατεία αλλά όποιος έρχεται τον κάνω καλά», ισχυρίζεται ο ιερέας από την Πελοπόννησο ο οποίος προσποιούμενος τον γιατρό δηλώνει ότι γιατρεύει κόσμο με ένα σιδερένιο γουδοχέρι.

Διαβάστε επίσης: Πελοπόννησος: Ιερέας παρίστανε τον γιατρό με «άγιο γουδοχέρι»

Αμετανόητος είναι ο παπα Χρήστος με το μεταλλικό γουδοχέρι! Τι κι αν παύθηκε από τα καθήκοντα του, συνεχίζει να υποστηρίζει πως τα ...σιδερένια του χτυπήματα είναι θαυματουργά!

«Εγώ υποστηρίζω ότι βοηθάω ανθρώπους, τώρα για πλήρη θεραπεία είναι άλλο πράμα. Άμα έρχεται κανένας τον βοηθάω όσο μπορώ. Πάντα κάποιος έρχεται. Εγώ έχω φτιάξει δεν θα πω χιλιάδες θα πω εκατοντάδες! Δεν έχω καμιά ζημιά, να κοιτάξουμε αυτούς που κάνουν χειρουργική επέμβαση τι προβλήματα έχουν. Εγώ το χτυπάω και πάει κατευθείαν στη "δουλειά" του. Εγώ δεν έχω πελατεία. Ούτε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Όποιος θέλει έρχεται και τον φτιάχνω».

Οι ...πονεμένοι πιστοί επισκέπτονται το σπίτι του παπά για να τους γιατρέψει! Εκείνος τοποθετεί ένα ξύλινο πηχάκι στον αυχένα ή στην σπονδυλική στήλη και το χτυπάει με το γουδοχέρι. Οι ...ασθενείς βογγάνε από τον πόνο όμως ο παπάς τους καθησυχάζει. Και όλα αυτά με το αζημίωτο σύμφωνα με τις καταγγελίες.  Όπως υποστήριξε ο ίδιος στην εκπομπή "Τατιάνα Live", σπούδασε βοηθός φυσικοθεραπευτή, ενώ έχει και ...κάτι σαν θείο χάρισμα.

«Αυτό είναι επινόηση. Άρχισε από τον εαυτό μου, είχα πρόβλημα και αισθάνθηκα μια μέρα.... Τα βλέπω εγώ. Πως διαβάζεις εσύ ένα βιβλίο εγώ βλέπω αυτά τα πράγματα. Έχω διαβάσει χειροπρακτική γιατί αυτό που κάνω ουσιαστικά ανήκει στη χειροπρακτική».

Τα βαριά χτυπήματα δεν προκάλεσαν μόνο πόνο της στιγμής αλλά δημιούργησαν και σοβαρά προβλήματα σε κόσμο που τον επισκέφθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργίας από την περιοχή.

Τα γιατροσόφια του παπά οδήγησαν τον Μητροπολίτη της περιοχής του, να τον μεταφέρει σε άλλη ενορία ενώ το θέμα έφτασε και στο Συνοδικό Δικαστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο τον έθεσε σε αργία. Ο παπα Χρήστος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο έκρινε νόμιμη την απόφαση του Μητροπολίτη.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top