Θύματα διαρρηκτών σηκώνουν τα χέρια ψηλά μπροστά στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα

Το θράσος των κακοποιών αφοπλίζει τα συστήματα ασφαλείας

Θύματα διαρρηκτών σηκώνουν τα  χέρια ψηλά μπροστά στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Πλέον όπως θα τους ακούσετε να λένε συναγερμοί και κάμερες είναι για τους κακοποιούς απλά διακοσμητικά.

Ο συναγερμός μπορεί να βρίσκεται στη θέση του αλλά ..ανενεργός και δεν είναι ο μόνος. Τις τελευταίες μέρες σε 4 περιπτώσεις ληστειών σε πολυτελείς κατοικίες , τα μέτρα προστασίας είτε ήταν ανύπαρκτα είτε ...τυφλά !

 «Υπάρχει ακόμη η φιλοσοφία πως άν βάλω κάμερες έχω κάτι να κρύψω , υπάρχουν μερικοί που ζητάνε να τους τις βγάλουμε τις κάμερες και τους συναγερμούς γιατί γίνονται στόχος» τονίζει ο διευθυντής του τεχνικού τμήματος εταιρείας ασφαλείας Διονύσης Καρυτινος.

Το θράσος των κακοποιών φαίνεται πως έχει γίνει  και ο λόγος που αρκετοί  αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια της περιουσίας τους, η οποία πλέον  ρημάζεται καθημερινά...

Στον «εγκέφαλο» εταιρείας ασφαλείας που παρακολουθεί καθημερινά πάνω από 4.000 επιχειρήσεις και καταστήματα , όπως λένε οι ειδικοί πλέον τα χτυπήματα ξεπερνούν τα 60 καθημερινά.

Αν σε βάλουν στο μάτι δεν γλιτώνεις με τίποτα

Η τεχνολογία έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της εγκληματικότητας καθώς αφοπλίζει τους κακοποιούς  ακόμη και από απόσταση

Κάποιοι όμως συνεχίζουν παραδοσιακά...

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top