«Χαραμάδα» ελπίδας για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία - Έκκληση για αίμα από την οικογένειά του

Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάστασή του

Ελπίδα για τη ζωή του 52χρονου επιχειρηματία

Διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή στην εντατική δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε χθες από ληστές στο σπίτι του στη Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν στην πλάτη 

                           Κηφισιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές - Του αφαίρεσαν το νεφρό

                    Κηφισιά: Οι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν πρώτα τον αδελφό του επιχειρηματία - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 52χρονου

 

Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάστασή του. Βρίσκεται σε καταστολή  στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αφήνουν μια «χαραμάδα» ελπίδας, καθώς σήμερα είναι σταθερά αιμοδυναμικός, κάτι που χθες δεν ίσχυε. Επίσης, επειδή δεν υπάρχει επιδείνωση της υγείας του, αυτό αποτελεί θετικό σημάδι.

Όπως είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου είπε χαρακτηριστικά ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει συντελεστεί ένα θαύμα, καθώς με τόσα τραύματα από 3 πυροβολισμούς στη θωρακική μοίρα, στο μηρό και στο ήπαρ, ο άνθρωπος αυτός έχει κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση να δοθεί αίμα για τον επιχειρηματία, αφού μάλιστα έχει σπάνια ομάδα, 0 Ρέζους Αρνητικό.

 

Οι αδίστακτοι ληστές ήθελαν να κρατήσουν ομήρους τα μέλη της οικογένειας;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν ενδείξεις ότι οι αδίστακτοι ληστές ήθελαν να κρατήσουν ομήρους. Είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάστηκε, όμως δεν φαίνεται να ευσταθεί. Οι ληστές ήθελαν να αρπάξουν χρήματα και τιμαλφή. Φαίνεται ότι δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, απλώς μπήκαν στο σπίτι που βρήκαν πιο εύκολο να μπουν.

Όλοι στην περιοχή είναι ανήσυχοι για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία και ελπίζουν ότι θα επιστρέψει σώος στο σπίτι του.

Οι Αρχές δίνουν λίγο χρόνο στην οικογένειά του προτού ζητήσουν καταθέσεις, καθώς αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του επιχειρηματία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top