Ξεσπά στο Star ο αδελφός του θύματος του Παραολυμπιονίκη: «Το είχε σχεδιάσει πολύ νωρίτερα»

«Απορώ πώς κοιμάται τα βράδια που αφαίρεσε μια ζωή»

«Θεωρώ ότι είναι απάνθρωπος με όλα τα στοιχεία που μπορεί να διαθέτει ένας στυγνός εκτελεστής»: Με αυτά τα λόγια ξεσπά στο Star ο αδελφός του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, ο οποίος δε μπορεί να κρύψει την οργή του για τον παραολυμπιονίκη, τον άνθρωπο που σκότωσε τον 47χρονο Μάριο, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ μέσα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που διατηρούσε στο Μοσχάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο εδώλιο ο Παραολυμπιονίκης που σκότωσε 47χρονο ξενοδόχο μέσα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε στο Μοσχάτο

Ο Παραολυμπιονίκης είχε υποστηρίξει οτι βρισκόταν σε άμυνα. «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο» δηλώνει στο Star ο αδερφός του θύματος:

«Το είχε σχεδιάσει από πολύ νωρίτερα. Όταν βρίσκεσαι σε άμυνα ρίχνεις μια, δυο.3-4-5 ;Κλείνεις και τα ρολά; Έχεις κατεβάσει κάμερες νωρίτερα; Έχεις κάνει μια ολόκληρη διαδικασία για να μην υπάρχει υλικό;» δήλωσε στο Star ο Αντώνης Λουκόπουλος.

(Το θύμα)

Η αιτία της δολοφονίας φέρεται να ήταν η ερωτική αντιζηλία καθώς ο δράστης διατηρούσε δεσμό με την πρώην σύζυγο του θύματος. Η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου» μένει σε απόσταση αναπνοής από τον  παραολυμπιονίκη.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να τον δω ούτε να τον φτύσω. Δε θα μιλάω σε άνθρωπο αλλά σε ζώο. Ούτε σε ζώο.. σε κτήνος. Να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά του παραολυμπιονίκη λόγω πρωταπριλιάς, μόνο ψέματα λέει. Δεν υπήρξε, και θα αποδειχθεί, ούτε καν εμπλοκή.Απορώ πως κοιμάται τα βράδια. Αφαίρεσε μια ζωή. Τέτοια άτομα πρέπει να βρίσκονται μέσα» τόνισε ο Αντώνης Λουκόπουλος.

Ο κατηγορούμενος έχει τεθεί σε κατ 'οικον περιορισμό κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού βραχιολιού ενώ η δίκη για το στυγερό έγκλημα θα συνεχιστεί στις 17 Απριλίου.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top