Στη φυλακή ο 28χρονος ληστής τον οποίο πυροβόλησε 88χρονος στη Γλυφάδα – Ελεύθερος ο 17χρονος συνεργός του

Τι υποστήριξαν κατά την απολογία τους

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 28χρονος Αλβανός ο οποίος μαζί με έναν 17χρονο εισέβαλε στο σπίτι ενός 88χρονου άνδρα στη Γλυφάδα, προκειμένου να τον ληστέψει.

Ο ηλικιωμένος, στη θέα των δυο κακοποιών, πυροβόλησε τον 28χρονο ληστή, τραυματίζοντάς τον ελαφρά (διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ).

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 28χρονος Αλβανός υποστήριξε πως κάνει χρόνια χρήση ναρκωτικών και ότι δεν είχε σχεδιάσει την πράξη για την οποία κατηγορείται:

«Είμαι χρόνια τοξικομανής. Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το περιστατικό . Ζητάω συγγνώμη για το ότι έγινε δεν το ήθελα» φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή, συμπληρώνοντας πως επέστρεψε στον ηλικιωμένο τη βέρα της συζύγου του και τα σταυρουδάκια που είχε κλέψει. Μάλιστα κατηγορούμενος , λίγο πριν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ – ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ

 

Ο 17χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του άφεθηκε ελεύθερος με το μέτρο της επιτήρησης από επιμελητή ανηλίκων:

«Εκείνη την ημέρα δεν ήμουν καλά. Εκλειναν τρία  χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου. Ο συγκατηγορούμενός μου, μου  πρόσφερε ένα χάπι για να αισθανθώ καλύτερα. Δεν ήξερα τις προθέσεις του. Όταν πήγαμε στο σπίτι του ηλικιωμένου δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top