Αντιδράσεις συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ για τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για συνέδρια, γήπεδα, πορείες»

Αντιδράσεις αστυνομικών για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Την οργή των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ προκάλεσε η ισχυρή αστυνομική παρουσία χθες στη Θεσσαλονίκη, στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστηρίζουν, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν «αμέτρητοι αστυνομικοί, όλων των υπηρεσιών, ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά πέντε μέτρα, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ… Δυστυχώς η αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της».

Προσθέτουν μάλιστα ότι η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τα συνέδρια, τα γήπεδα και τις πορείες και υποβαθμίζουν το έργο των αστυνομικών.

«Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος. Μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών. Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας», τονίζουν οι αστυνομικοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top