Δυο νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη έρχονται, μέσω του νέου πορίσματος, στη δημοσιότητα.

Για πρώτη φορά  έρχεται στο φως αυτή η φωτογραφία από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη την ημέρα που βρέθηκε νεκρή.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Το πόρισμα για την Ειρήνη Λαγούδη -Τη στρίμωξαν στα πίσω καθίσματα για να φανεί αυτοχειρία - Εμπρηστής πάθους ο δράστης;

Φαίνεται πεντακάθαρα ότι έχει ξηλωθεί η ταπετσαρία στο πίσω δεξί κάθισμα. Εικάζεται ότι έχει ξηλωθεί από το μποτάκι της άτυχης γυναίκας όταν μεταφέρθηκε, όπως επιμένει ο κ.Γκουρμπάτσης, νεκρή στο πίσω μέρος. Ο υπαρχηγός επιμένει επίσης ότι η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού όταν προκλήθηκε η πυρκαγιά και μάλιστα δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Και αυτή η φωτογραφία είναι που το αποδεικνύει.

Ενώ η φωτιά έχει μπει στη θέση του οδηγού, η θέση του συνοδηγού κατά ένα περίεργο τρόπο είναι άθικτη, τόσο στην πλάτη όσο και στο κάθισμα. Και εδώ  προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τις έρευνες από την πλευρά των αρχών .

Καταρχήν γιατί μετά από 82 ημέρες δεν έχουμε έστω μια επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών;

Γιατί την ώρα που οι εκθέσεις των συμβούλων είναι δεκάδων σελιδών,  σαν και αυτή του κυρίου Γκουρμπάτση, των εβδομήντα μια σελιδών και η έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας είναι μόλις 2 σελίδες και 6 γραμμές;

Γιατί  καταγγέλουν οι συγγενείς ότι  πήραν άρον άρον το αυτοκίνητο από την παραλία όπου βρέθηκε νεκρή;

Έκαναν όλες τις έρευνες ;

Μιλάμε για ένα άλυτο προς το παρόν θρίλερ με την πλευρά της οικογένειας να ισχυρίζεται ότι η Ειρηνη Λαγουδη δολοφονήθηκε και μάλιστα από άτομο της εμπιστοσύνης της .

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα εδώ.