Μετά τα χιόνια και τους θυελλώδεις ανέμους έρχεται (ξανά) Άνοιξη από το Σαββατοκύριακο

Έως και 24 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Δε μας έφτανε η σκόνη, από το βράδυ της Κυριακής θυελλώδεις άνεμοι, χιόνια και χαλάζι σαρώνουν αλύπητα τη χώρα απ' άκρη σ' άκρη. Στην Κόνιτσα ξύπνησαν στα λευκά, ενώ στο Ναύπλιο με το πρώτο φως της ημέρας αντίκρισαν μια βομβαρδισμένη πόλη.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

Όπως θα δείτε και στο video, το Ναύπλιο θυμίζει πεδίο μάχης. Από το βράδυ θυελλώδεις άνεμοι μαστίγωσαν την πόλη σαν δαιμονισμένοι. Τραπεζοκαθίσματα έγιναν κουβάρι… τέντες σχίστηκαν, και δέντρα ξεριζώθηκαν,

Ένας οδηγός δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός καθώς  είδε το δέντρο  να έρχεται καταπάνω του, δεν πρόλαβε να κάνει ελιγμό και έπεσε πάνω. Ευτυχώς δεν τα τραυματίστηκε.

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ» ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

 

Η Κόνιτσα από την άλλη ντύθηκε στα λευκά, με τους κατοίκους να αστειεύονται πως θα κάνουν Χριστούγεννα και όχι Πάσχα με τέτοιο τοπίο.

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ -ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

 

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στη Χαλκιδική. Στην περιοχή Ξενίας Παλιουρίου ξύρισε τα πεύκα στη σειρά, ενώ χαλάζι γάζωσε το βράδυ την Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, με αποτέλεσμα καλλιέργειες πατάτας, και σταφίδας να καταστραφούν.

ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟ…ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

Ο καιρός από την Παρασκευή θα αρχίσει να βελτιώνεται. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Ανανδρανιστάκη, ο καιρός «το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά καλός με λίγη μόνο αραιή συννεφιά, ένα βοριαδάκι 4-με 5 την Κυριακή 6 , ίσως τοπικά και 7 μποφόρ και αρκετή ζεστή. Στην κεντρική και νότια Ελλάδα το θερμόμετρο θα δείξει 24 βαθμούς».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top