Καρούζος-Gate: Τέλος εποχής για τον «βασιλιά» του Real Estate – Καταδικάστηκε ο Γιάννης Καρούζος

Για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για φοροδιαφυγή

Τέλος εποχής για τον "βασιλιά" του Real Estate, Γιάννη Καρούζο. Ο πρωταγωνιστής του αποκαλούμενου "Καρούζος-Gate" και η κοσμική σύζυγός του, καταδικάστηκαν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για φοροδιαφυγή.

Από την Ελούντα και τις.. Μαλδίβες.... στις φυλακές Κορυδαλλού. Σήμερα, μπήκε ο τραγικός επίλογος σε μια ζωή μεσ’ τη... χλιδή! Σ' ένα παραμύθι... που όμως δεν είχε αίσιο τέλος!

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή ύψους... 200.000 ευρώ στον άλλοτε "ισχυρό" κύριο των κατασκευών, Γιάννη Καρούζο, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροδιαφυγή και για έκδοση εικονικών τιμολογίων.

Ένοχη κρίθηκε κι η σύζυγός του, η... celebrity της αθηναϊκής high society, Ρεβέκκα Σκαφτούρα. Μαζί, ζούσαν μια ζωή γεμάτη χρήμα, ταξίδια και... long weekends στις σουίτες του «Αστέρα» Βουλιαγμένης με σωματοφύλακες και Φιλιππινέζες. Αξέχαστη είχε μείνει η βάφτιση- υπερπαραγωγή των παιδιών τους στην Ελούντα!

Εκείνη αφέθηκε ελεύθερη με ΠΟΛΥ ΑΣΤΗΡΟΥΣ περιοριστικούς όρους μέχρι την έφεση. H γυναίκα που κάποτε διοργάνωνε όλα τα... gala της κοσμικής Αθήνας, εκείνη που ταξίδευε σ' όλον τον κόσμο, πλέον είναι... υποχρεωμένη να εμφανίζεται  στο Α.Τ. της περιοχής της τρεις φορές τον μήνα και να διανυκτερεύει στο σπίτι της κάθε βράδυ, ενώ της απαγορεύθηκε ΚΑΙ η έξοδος από τη χώρα.

Τα υπερπολυτελή καταστήματα CAROUZOS σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Φάρο Ψυχικού άφησαν ιστορία! Όλα ανήκαν στον αδερφό του Γιάννη Καρούζου, Αντώνη. Για χρόνια έντυναν την… αφρόκρεμα της αθηναϊκής ελίτ. Κανένα όμως δεν επέζησε από το «τσουνάμι» που προκάλεσε η πτώση της αυτοκρατορίας του βασιλιά του REAL ESTATE.

Οι ακριβές μπουτίκ, τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα πανάκριβα ακίνητα... αποτελούν πια μακρινό παρελθόν για την "Δυναστεία Καρούζου"!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top