Παραδειγματική τιμωρία θα έχουν από το σχολείο τους οι τρεις μαθήτριες από τα Χανιά Κρήτης που έδειραν τη συμμαθήτριά τους αλύπητα.

Κανείς στο Λύκειο των Χανίων δε θέλει να ξαναδεί τέτοιου είδους εικόνες στην αυλή του σχολείου. Μικρά κορίτσια, λες και είναι μέλη άγριων συμμοριών, να δέρνουν μια 16χρονη μέχρι λιποθυμίας, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί  την αδερφή της.

Ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σχολείο για να δει σε τι περιβάλλον θα επιστρέψει η κόρη του αλλά και να μιλήσει με τους καθηγητές.

«Δεν αρνήθηκαν την ενοχή των τριών κοριτσιών. Ακόμα και οι συμμαθητές της και ο πρόεδρος της τάξης μου είπαν ότι έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα έκτροπα με αυτές τις τρεις  κοπέλες  οι οποίες πρέπει ή να απομακρυνθούν από το σχολείο ή τουλάχιστον να τιμωρηθούν παραδειγματικά» είπε ο πατέρας της 16χρονης.

Για τον ξυλοδαρμό της 16χρονης από τα τρία κορίτσια ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το νεαρό κορίτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Χανίων και σύμφωνα με τους γιατρούς σωματικά είναι πολύ καλά. Όσο για τα τραύματα της παιδικής ψυχής της; Ο χρόνος θα δείξει σε πόσο καιρό θα επουλωθούν...

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ