Επίθεση σε 22χρονο με σιδερογροθιά στη μέση του δρόμου για 50 ευρώ

Το χτύπημα στην Καλλιθέα έγινε λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του άτυχου Θωμά στο Μαρούσι

Την ώρα που αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δολοφόνου του άτυχου Θωμά στο Μαρούσι, μια νέα αιματηρή επίθεση  σε βάρος νεαρού στη μέση του δρόμου στην Καλλιθέα έρχεται να απασχολήσει τις αρχές.

Αντίκρυσαν τον φίλο τους μέσα σε μια λίμνη αίματος να προσπαθεί να σώσει τη ζωή του από τρεις αγνώστους, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν εν ψυχρώ με αιχμηρό  αντικείμενο στη μέση του δρόμου για 50 ευρώ!

Η επίθεση έγινε στις 10:30 το πρωί στη συμβολή Ιφιγένειας και Σωκράτους. Τρεις δράστες επιτέθηκαν σ΄έναν 22χρονο σε αυτό το σημείο. Τα ίχνη είναι ακόμη φανερά.

«Ακούσαμε φωνές και τρέξαμε να δούμε , όταν τους πρόλαβα  έπαιζαν μπουνιές, δεν κρατούσαν όμως μαχαίρι , φορούσαν σιδερογροθιές με λεπίδα επάνω και είχαν πέσει πάνω στα τζάμια, είχαν καρφωθεί» λέει φίλος του θύματος

«Όταν πήγα εγώ να το σταματήσω όλο αυτό τον ακινητοποίησα τον άλλον ,φώναζε ληστεία ληστεία»

Ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στη κοιλιακή χώρα ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Άφαντος ο δολοφόνος του Θωμά

Το χτύπημα στην Καλλιθέα έγινε λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του άτυχου Θωμά, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν καν προλάβει να τη ζήσει. Η οικογένεια  μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία .

«Δεν ήταν ένα τυχαίο εγκληματικό γεγονός κάποιων ληστών, οι οποίοι αποφάσισαν να σκοτώσουν ένα παιδί, είναι κάτι πιο προσωπικό και είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στο στενό περιβάλλον του παιδιού. Είναι πολύ κοντά στα ίχνη απ'ότι γνωρίζω» είπε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου.

Τις επόμενες μέρες οι αρχές ενδέχεται να μπουν ακόμη και στο δωμάτιο του νεαρού μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top