Αποκλειστικό Star: 18χρονη σκοτώθηκε όταν εξερράγη το κινητό της – Γιατί σκάνε τα κινητά

Δείτε τον λόγο που τα κινητά φτάνουν στο σημείο να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν σοβαρά τους χρήστες τους

Ένα 18χρονο κορίτσι σκοτώθηκε όταν εξερράγη το κινητό της τηλέφωνο  την ώρα που το φόρτιζε. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σταρ θα δείτε για ποιους λόγους τα κινητά φτάνουν στο σημείο να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν σοβαρά τους χρήστες τους.

 Ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιήσαμε, τυλίγεται στις φλόγες και το σβήνουμε την τελευταία στιγμή λίγο πριν εκραγεί, όπως ακριβώς έγινε με το κινητό τηλέφωνο της  νεαρής κοπέλας από την Ινδία, που την σκότωσε  την στιγμή που το φόρτιζε.

Δείτε γιατί σκάνε τα κινητά τηλέφωνα 

 

Λόγος πρώτος: Η μαϊμού μπαταρία που χρησιμοποιήσαμε στο κινητό τηλέφωνο  που είδατε να αναφλέγεται.

Λόγος δεύτερος: Ο μαϊμού φορτιστής  μπορεί να μετατρέψει το κινητό σας σε βόμβα  ή ακόμη και να αναφλεγεί όταν το φορτίζετε ακόμη και αν κοιμάστε  εκείνη την ώρα.

 

Κοροϊδεύουν τους αγοραστές με μαϊμού μπαταρίες και φορτιστές  

Και στις δυο περιπτώσεις οι μπαταρίες είναι απομιμήσεις, με την μάρκα της κάθε εταιρίας να αναγράφεται πάνω. Μόνο που το κουτί είναι ίδιο και μάλιστα  για να ξεγελούν τον υποψήφιο αγοραστή υπάρχει η επισήμανση ορίτζιναλ δηλαδή αυθεντική τονίζει ειδικός.

Χιλιάδες τέτοιοι φορτιστές απομιμήσεις γνωστών εταιρειών πωλούνται στη αγορά.

Αξίζει για λίγα ευρώ να αγοράσετε απομιμήσεις και αγνώστου ποιότητας φορτιστές και μπαταρίες  και να περιμένετε να εκραγεί το κινητό σας σαν να είναι ωρολογιακός μηχανισμός;

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top