Θύμα της καταιγίδας ο Αρχιμανδρίτης Μάνης - Η στιγμή που φεύγει με το αυτοκίνητό του από τη Μητρόπολη

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε αναποδογυρισμένο στη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου στη Μάνη. Ο άτυχος ιερωμένος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε θαλάσσια περιοχή στις Καμάρες Καλυβίων.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος Αρχιμανδρίτης στο Γύθειο - Το αυτοκίνητό του βρέθηκε αναποδογυρισμένο στη θάλασσα

Το λιμενικό και τα μέλη της ομάδας διάσωσης Λακωνίας εντοπίζουν αναποδογυρισμένο σε βάθος περίπου 4 μέτρων  το αυτοκίνητο του ιερέα, ο οποίος είχε χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στην Μάνη επικρατούσαν εκείνη την ώρα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Βρέθηκαν κατά πρώτον από την ομάδα διάσωσης κάποια στίγματα από τις ρόδες του αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς την θάλασσα, στη συνέχεια με ένα droneν πέταξαν πάνω από την παραλία και είδαν γύρω στα 50 μέτρα από τον αιγιαλό το αυτοκίνητο το συγκεκριμένο του άτυχου ιερέα στον βυθό», λέει ο Τάκης Κούρος, δημοσιογράφος στο Ιοnia tv.

Όπως προκύπτει από κάμερες ασφαλείας, ο άτυχος αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος, ο οποίος διακρινόταν για το φιλανθρωπικό του έργο, έφυγε από την μητρόπολη Μάνης γύρω στις 7 προχθές το απόγευμα για να επισκεφθεί τον τάφο του πνευματικού του πατέρα, μητροπολίτη Χρυσόστομου, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την στιγμή της τραγωδίας έπνεαν στην περιοχή άνεμοι έντασης 10 μποφόρ, οι οποίοι συνοδεύονταν από καταρρακτώδη βροχή.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top