Έλληνες αντιεξουσιαστές έστειλαν mail στον Ερντογάν μέσα από το γερμανικό Προξενείο!

Πρώτα βανδάλισαν το γερμανικό Προξενείο , έστειλαν email στον Τούρκο Πρόεδρο για την ¨αιματηρή ¨ πολιτική του στη Συρία

Κατά του Ερντογάν τάχθηκε και μία ομάδα αντιεξουσιαστών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αφού πρώτα βανδάλισαν το γερμανικό Προξενείο ,  έστειλαν email στον Τούρκο Πρόεδρο για την ¨αιματηρή ¨ πολιτική του στη Συρία .

«Πολεμήστε  για το Αφρίν  έγραψαν με γκράφιτι στους τοίχους» . Έσκισαν τη σημαία της Γερμανίας, κατέστρεψαν τον θυρεό και  κρέμασαν τη σημαία του Κουρδιστάν στο γραφείο της Γερμανίδας  προξένου, στο κέντρο του Ηρακλείου  .

Οι 10 αντιεξουσιαστές το πήγαν ένα βήμα παρακάτω . Μπήκαν στον υπολογιστή της προξένου ο οποίος ήταν ανοιχτός  και έστειλαν από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μηνύματα στον ίδιον τον Ερντογάν  αλλά και στις τουρκικές πρεσβείες Αθήνας και Βερολίνου,  Ζήτησαν αλληλεγγύη  για τη  συριακή πόλη.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν που για ακόμη μία φορά χρησιμοποίησε παιδάκια για επικοινωνιακούς λόγους - εξαπέλυσε εκ νέου απειλές προς την Ευρώπη λέγοντας πως:  «Επτά χρόνια φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια Σύριους, αν ανοίγαμε τις πόρτες και τους στέλναμε θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε».

 Παραλήρημα σε κάθε εμφάνιση της Εμινέ

  Τα βήματα του συζύγου της ακολουθεί και η Εμινέ . Σε κάθε εμφάνισή της γίνεται λαϊκό προσκύνημα.. (ΠΛΑΝΟ ) Οι γυναίκες εστιάζουν στα πανάκριβα σύνολά της . Εκείνη το ξέρει και γι΄αυτό συνεχίζει την προπαγάνδα φορώντας καρφίτσες με την τουρκική σημαία.

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας θέλει να δίνει το καλό παράδειγμα . Αυτή τη φορά φύτεψέ ένα ανακυκλώσιμο  φόρεμα  στέλνοντας ένα οικολογικό μήνυμα   .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top